Як виглядала Ірина Білик до пластичних операцій: в натуральну красу білявки закохувались найвпливовіші чоловіки

Ірина Білик - одна з найбільш популярних співачок на українській естраді. Зіркова кар'єра артистки розпочалася ще в 90-х роках, тож за 30 років професійного шляху вона змінила декілька образів та стилей, зокрема й не нехтувала пластичними операціями.

За життям зірок спостерігають щодня мільйони фанатів і прихильників, тож і самі знаменитості намагаються навіть під час звичайної прогулянки виглядати відмінно. Зовнішність та стиль можна назвати “робочим інструментом” для артистів, адже на них рівняється аудиторія, їх запрошують на телебачення або пропонують стати обличчям рекламних кампаній для різних брендів. Не дивно, що більшість з них звертаються до косметологів або хірургів, щоб якомога довше залишатися молодими.

Не виключенням стала й Ірина Білик. Артистка завжди славилася своєю експресивністю – співачка не боялася приміряти неординарні концертні наряди та змінювати зовнішність. Фанати виконавиці бачили її і брюнеткою, і блондинкою, і навіть рудою. Проте останнім часом вона зупинилася на світлому кольорі волосся.

Як виглядала Ірина Білик до пластичних операцій
Як виглядала Ірина Білик до пластичних операцій

51-річна Білик встигла підкорити серце не одного чоловіка. Вона п’ять разів була одружена – останній шлюб з російським режисером Асланом Ахмадовим розпався цього року. Причиною розлучення артистка назвала відстань. Екс-коханий працював у іншій країні й місяцями не приїздив до дружини та сина Табріза.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик
Аслан Ахмадов та Ірина Білик

Не зважаючи на увесь невдалий досвід у стосунках, Ірина продовжує шукати “свого єдиного”, й не забуває про зовнішність – співачка часто навідується до косметологів та пластичних хірургів. Результат їхньої роботи помітний неозброєним оком, якщо порівняти два фото зірки.

Як виглядала Ірина Білик до пластичних операцій
Як виглядала Ірина Білик до пластичних операцій

Хірургічним втручанням Білик змінила собі форму підборіддя та робила підтяжки шкіри. Окрім того, Ірина збільшувала форму губ та робила скули. Деякі спеціалісти в галузі пластичної хірургії пишуть, що співачка могла зробити блефаропластику – підтяжку повік.

Схожі статті