Молода дружина Віктора Павліка розсекретила проблеми зі здоров’ям у 55-річного співака: розсипається на очах

Четвертий шлюб заслуженого артиста України Віктора Павліка був укладений, коли він досяг вже зрілого віку. Однак, Катя проявляє достатньо гумору до вікових проблем свого благовірного.

Не так давно молода дружина Віктора Франковича збиралася порвати стосунки з ним, адже справа дівчини, яка дійшла до суду не знайшла відгуку у її партнера. А все тому, що Катя позивала на його колишню дружину Ларису. Сварки між жінками тривають вже декілька років, і на цей раз конфлікт завершився розбірками з юристами.

Катя Репяхова після публічних чвар з ексдружиною Павліка поскаржилася на стан сина
Молода дружина Віктора Павліка розсекретила його проблеми зі здоров’ям

Тим не менш, Віктору та Катерині вдалося помиритися, і зараз вони активно подорожують Україною у рамках гастрольного туру.

Молода дружина Віктора Павліка розсекретила його проблеми зі здоров’ям

Так як одним з основних джерел доходу для Каті є введення її власного блогу, вона неприпинно показує, як вони з Віктором Франковичем проводять їхні будні та вихідні.

Молода дружина Віктора Павліка розсекретила його проблеми зі здоров’ям

Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька нових відеороликів, у яких вона продемонструвала невеличкий ланч, яким вони насолоджувалися у ресторані. І все було добре, допоки у Віктор Франкович не випав зуб. Катя поквапилася пояснити підписникам, що через вікові зміни у співака крошаться зуби, і це вже не перший раз, коли смачна їжа стає причиною цієї маленької катастрофи.

Дівчина на стрималася та пожартувала над чоловіком, назвавши його “літнім нареченим”. Артист жарт оцінив, а стосовно зубів аніскільки не засмутився. Здається, що він начебто і звик до цього процесу. Зважаючи на той факт, що в Києві повно прекрасних стоматологів, його спокій можна зрозуміти.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.