Знайшовся таємний батько сина Ольги Цибульської: на нових фото хлопчик підозріло схожий на Дзідзьо

Ольгу Цибульську користувачі інтернету просто обожнюють підозрюати у романі з Дзідзьо. Як не намагалася зірка відхреститися від цього іміджду - все марно.

Яскрава знаменита Оля Цибульська горя б не знала, аби не одвічні підозри з боку фанатів. Якби ж тільки її особисті стосунки обговорювали, так ще й не упустять шансу прихильники і критики пригадати те, що рідний син від Дзідзьо.

Бурхливо пригадали всі підігріті чутки співачці користувачі мережі після того, як Михайло Хома розбігся зі своєю дружиною Славією.

Ольга поставилася до того по-філософськи. Замість того, аби завалити противників аргументами, вона вирішила однозначно окреслити свою позицію. А зірці байдуже те, що про неї вигадують незнайомці.

Знайшовся таємний батько сина Ольги Цибульської

“Мені здається, що би я зараз не сказала, все одно всі скажуть, що я розлучниця, що я влізла в сім’ю і народила Дзідзьові сина. Тому ні, нічого в нас із Дзідзьо не було, син не належить Дзідзьо, Дзідзьо – не батько Нестора”, – наголосила артистка.

Зірка й надалі балує прихильників світлинами, у яких чомусь всі бачать знайомі риси епатажного чоловіка.

Як довели фанати те, що Дзідзьо – тато сина Олі Цибульської?

6 років тому народила співачка чудового хлопчика Нестора. Візуально у мережі диванні експерти опреділили, що дитина має риси схожості із Дзідзьо. Завжди чомусь звертають увагу на каштанове волосся, колір очей, а ще те, що малий носить окуляри. Проте, навіть, на перший погляд, між потенційним “татом” і “сином” є відмінності. Щонайменше, Михайло Хома має яскраво-блакитні очі.

Знайшовся таємний батько сина Ольги Цибульської

Цікаво, що навіть Славія, колишня дружина співака, яка після розлучення давала інтерв’ю, чемно зізналася, що не помічала стосунків між колишнім та Цибульською.

Схожі статті