Як насправді живе 56-річна скромниця Алла Мазур: шиє наряди у модельєра, ганяє на приватному літаку

Алла Мазур - одна з найтаємничіших зірок українського телебачення. Чи дійсно її екранний образ скромниці відповідає реальності у житті? Дізнайтеся все про ведучу.

Алла Мазур. Ця яскрава ведуча стала справжньою улюбленицею глядача. Народилася артистка у Хмельницькій області, але на навчання поїхала до столиці. Закінчила факультет журналістики і у 1997 доля подарувала їй щасливий квиток, відправивши молоду ведучу до студії ТСН.

Попри те, що вона понад 20 років працює на телебаченні, отримала 14 нагород, зірка ніколи напоказ не виставляє особисте життя. Як живе ж Алла Мазур насправді? Спробуємо, спираючись на її публікації в інстаграмі, відтворити повсякденність знаменитості.

Приватні літаки і модельєр

Завдяки специфічній професії журналістки, Алла Мазур може спробувати багато цікавого у житті. Під час одного з репортажів ведуча посиділа за кермом приватного літака:

“Моя нова любов – надлегкі двомісні літачки. Поки їх вивчала, щоб розказати в неділю вам, встигла подумати: може, справді продати машину – і купити собі крила?”, – натхненно написала знаменитість.

А ось до зйомок її наряди готує справжня модельєрка, адже після хвороби кардинально змінила стиль та стрижку. Під кінець року вирішила Алла розкрити секрет ідеальних костюмів.

“І я тішусь, що зустріла людину, з якою розуміємо одна одну з півслова. Не тільки художника, а ще й і тонкого психолога і дуже делікатну людину”, – розповіла Мазур.

З ким живе Алла Мазур?

Потенційним чоловіком ведучої вважають телевізійника Роберта Опаленика. Чоловіка часто помічали разом зі знаменитістю на світських заходах. Прихильники підозрюють, що навіть син Алли Мазур Артем – може бути дитиною колеги зірки.

Як насправді живе 56-річна скромниця Алла Мазур

Схожі статті