Зірка Сніданку Єгор Гордєєв міцно стиснув руку Шовкопляс та ніжно припав до неї: у Новий рік дав волю почуттям

Як відомо, між Нелею Шовкопляс та Єгором Гордєєв існує особлива хімія, яку неможливо не помітити. Телеведучі продовжують інтригувати аудиторію обіймами.

Кожного нового року команда “Сніданку з 1+1” влаштовує святкові випуски та тематичні фотосесії. Світлини виходять особливо атмосферними та ніжними, адже телеведучі не шкодують емоцій і створюють кадри наповнені теплом та любов’ю. Але у цій справі головне не перегнути палицю, а Єгор Гордєєв, здається, знову це зробив.

Єгор Гордєєв міцно стиснув руку Нелі Шовкопляс та ніжно припав до неї

Так, на офіційній сторінці телеканалу 1 + 1, на якому транслюється ранкова телепередача, в соціальній мережі Instagram були опубліковані фотографії до спецвипуску. На одній з них Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс постали разом. Єгор повторив свій трюк і знову обійняв парнерку позаду. Цьому чоловік ніжно взяв її за руку.

Усі декорації на світлині були або червоного, або білого, або зеленого кольору, що створило неймовірний настрій.

Нагадуємо, що минулого року знімок взагалі викликав підозру про роман між партнерами. На ньому Єгор обхопив талію Нелі та також став позаду неї. Користувачі мережі почали ставити питання телеведучим. Зокрема, чи не ревнує чоловік Шовкопляс її до телеведучого і чи є між ними щось більше, ніж дружба. Але всі запитання були проігноровані.

До речі, Єгор залишається бути холостяком і навіть не планує одружуватися. У своєму інтерв’ю він зізнався, що є прихильником коротких історій, а на серйозні стосунки в нього просто не вистачає часу. А Неля продовжує підтримувати образ зразкової дружини та матері.

Схожі статті