Андрій Данилко зізнався, чим займається у гримерці з мамою Сердючки Білоконь після концертів: не сплять до ранку

У Новий рік Андрій Данилко дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів, як вони з Інною Білоконь проводять час після новорічних концертів. Усі деталі в статті.

Як відомо, Андрій Данилко та Інна Білоконь цього року виступали в Об’єднаних Арабських Еміратах, а саме в Дубаї. Новорічна ніч вийшла яскравою і не по кишені багатьом звичайним людям. Квитки на концерт Вєрки Сердючки коштували від 2 тисяч євро.

Зважаючи на репертуар артиста не дивно, що найбільш популярним він стає на зимові канікули, а також під час сезону весіль. Нещодавно журналісти Люкс FM завітали у гримерку до Андрія, щоб дізнатися, як він святкує Новий рік, адже концерти дуже виснажують.

Андрій Данилко зізнався, чим займається у гримерці з мамою Сердючки Білоконь

З’ясувалося, що новорічної ночі, після виступу Інна Білоконь завжди заходить до нього у гримерку. Вони обов’язково святкують, інколи організатори їх частують. Звісно, усю ніч музиканти не сплять та веселяться, а лягають лише вранці 2 січня.

“Ну я так розумію, після концерту обов’язково до мене заходить Інна. Ми святкуємо і десь так… Інно, скільки ми лягаємо спати?”, – вирішив переадресувати питання Данилко сценічній мамі Вєрки Сердючки Інні Білоконь.

Саме вона зізналася, що вони не сплять більше доби у початок нового року.

Варто відмітити, що про музикантів вже давно ходять чутки, нібито вони перебувають у бурхливому романі. Втім, Інна Білоконь на даний момент заміжня і вже виховала двох дорослих дітей. Напроти, Андрій Данилко залишається холостяком і інтригує своїм ставленням до шлюбу увесь шоу-бізнес. Які тільки чутки не ходили про орієнтацію артиста! Однак, зараз активно поговорюють, що він вже давно одружений таємно на прикладі Олега Винника.

Схожі статті