Як виглядає таємне кохання зірки ТСН Лідії Таран, який враз перевершив Андрія Доманського: “Дуже молодий”

У житті Лідія Таран був не тільки цивільний чоловік Андрій Доманський, але й інші знаменитості. Роман з одним з них виплив на поверхню.

Майже кожен українець знає, що свого часу Лідія Таран перебувала у серйозних стосунках з Андрієм Доманським. Бурхливий роман переріс у цивільний шлюб, в якому народилася дівчинка на ім’я Василина. Через декілька років Андрій піде до іншої жінки, з якою одружується. З тих пір телеведуча не розсекретила жодного свого обранця, але на поверхню вийшла правда про її взаємини з лідером музичного гурту “Бумбокс”.

Як виглядає таємне кохання зірки ТСН Лідії Таран

Тривалий час в українському шоу-бізнесі ходили чутки стосовно роману зірки ТСН Лідії Таран та Андрія Хливнюка. Телеведуча ніяк не коментувала це, аж поки не дала ексклюзивне інтерв’ю журналу. Тоді вона і зізналася, що стосунки з Андрієм все ж таки були, але багато років тому.

Лідія Таран емоційно звернулася до українців
Як виглядає таємне кохання зірки ТСН Лідії Таран

“Це було до Мезозойської ери. Був клуб “Бабуїн”, він там співав… Але це був такий час, коли всі розважаються увечері. Ти дуже молодий, у вас якісь вечірки, там концерт, там концерт, ви постійно ходите, ну вільні люди”, – сказала Таран.

Однак, жодних деталей вона не викрила. Андрій вже взагалі до сих пір зберігає мовчання стосовно можливого роману з телеведучою.

Андрій Хливнюк
Як виглядає таємне кохання зірки ТСН Лідії Таран

Нагадуємо, що колишній обранець Лідія Таран одружений на дівчині на ім’я Марина і виховує шістьох дітей. Андрій має 5 рідних спадкоємців, а також ростить сина Марини від першого шлюбу.

А от Лідія після розлучення так і не знайшла свого щастя. Зірка залишається самотньою і виховує доньку-підлітка.

Схожі статті