19-річний Роман Сасанчин розсекретив ім’я новонародженої дочки та показав всім її обличчя: неймовірна красуня

Роман Сасанчин цього року вперше став татом. Його молода обраниця народила чудову донечку і щасливі батьки вже забрали малечу додому з пологового.

2022 рік обіцяв всім жителям планети багато змін, і для Романа Сасанчина життя точно пішло новим руслом. Співак і фаворит тисяч українців на проєкті “Голос країни” став батьком. Нагадаємо, що 30 грудня дружина артиста, Іванна, народила немовля. Дитина на світ з’явилася важко: напередодні маму забрали до лікарні, адже їй стало зле. Вона вірила, що маленька народиться вже у 2022, але крихітка попросилася прямо у канун Нового року.

Зараз сімейство вже виписали. Народжувала Іванна не у столиці, як взято у більшості дружин знаменитостей, а на Тернопільщині. Дуже пара вдячна медикам, які супроводжували пологи.

Зараз же подружжя розкрило не тільки таємницю появи на світ дівчинки, а й показали її на камеру, розказавши, яке ім’я їй обрали. Назвати донечку вирішили відповідно до нових модних тенденцій. Батьки захотіли записати у свідоцтво про народження неслов’янське ім’я.

Оприлюднивши фото з виписки, Роман написав:

“2 січня, ми готуємось до виписки з полового будинку. Залишаю вам фото з архіву. скоро на вас чекають неймовірні фото разом із Елізабет”

Тож маленьку донечку вирішили назвати на закордонний манір. “Елізабет” – походить з давньоєврейської мови і означає: “Бог ─ є досконалість”, ‘Богом клянусь”. Жінки, яких так назвали, від природи мають сильний характер і здатні керувати. У дружбі і любові відрізняються вірністю та щирістю. Вважається, що на долю цих дівчат може випасти немало випробувань, які вони здатні з гідністю витримати та пройти.

Що ж побажаємо ж щастя цій дитині!

Схожі статті