45-річна Слава Фролова вперше показала свою доньку: як виглядає спадкоємиця екс-судді шоу “Україна має талант”

Екс-суддя шоу "Україна має талант" Слава Фролова вперше показала свою єдину дочку Серафіму, яку в мережі називають копією зіркової матері, і з цим важко сперечатися.

Слава Фролова вже давно не з’являється на телебаченні, але найвідданіші фанати продовжують активно цікавитися її життям. Зірка СТБ спробувала себе в якості режисера-постановника в театрі, відкрила в собі талант письменниці. Крім мистецтва, героїня статті захоплюється парусним спортом та мотоциклами, і все це вона поєднує з материнством – у неї двоє дітей.

В Інстаграмі Слави Фролової на початку Нового 2022 року з’явилося тепле фото з 10-річною донькою Серафімою. Позують вони за столом під час чаювання.

“Родина і друзі, що ще треба для щасливого початку року?”, – підписала кадр знаменитість.

У коментарях підписники не лише подарували дівчатам компліменти, а й помітили їхню зовнішню схожість:

  • “Як же ви схожі”;
  • “Які красуні!”;
  • “Які ви домашні, і як схожі”, – пишуть користувачі мережі.

Також у Слави є 18-річний син Марк, якому діагностували синдром Аспергера. Це розлад аутистичного спектру, пов’язаний з порушенням емпатії, замкнутістю, відгородженістю від навколишнього світу. Попри хворобу, Фроловій вдалося виростити сина турботливою і чуйною людиною з розвиненим творчим баченням – він талановитий молодий художник.

Діти Слави Фролової – син Марк і дочка Серафіма

На відміну від Марка, Серафіма полюбляє бути в центрі уваги, а зіркова мама називає її людиною-святом, хоча й з характером – якщо щось йде не за її планом, треба ховатися. Мало хто знає, та насправді Слава вже тричі мама, але її перша донечка пішла з життя зовсім маленькою від вад серця.

Схожі статті