У 40-річного Потапа є ще один син: поки Каменських відчайдушно мріє завагітніти, продюсер няньчиться з крихіткою

Мало хто знає, що окрім Андрія у Потапа є син, якому він також готовий приділяти багато уваги і дуже його любить. Хто його матір? Усі деталі в статті.

Відомий український продюсер Потап більше 10 років тому вперше став батьком. Його дружина Ірина Горова подарувала йому первістка — сина Андрія. Хлопчик росте копію зіркового татуся. Але мало хто знає, що у Олексія також є і хрещений син.

У Потапа є ще один син

Малятко народилася 4 роки тому, коли Потап вже був одружений з Настею Каменських. Нагадуємо, що весілля в київському лісі не було справжнім, тоді закохані святкували річницю. Справжня церемонія відбулася у Лас-Вегасі багато років тому.

Юрій Горбунов і Катя Осадча зі старшим сином Івасиком
Юрій Горбунов і Катя Осадча зі старшим сином Івасиком. День народження хрещеника Потапа.

Батьками хрещеника Потапенко є Катерина Осадча та Юрій Горбунов. З парою телеведучих сім’я продюсера познайомилася, коли в їхала у новий будинок, що знаходиться по сусідству з маєтком Горбунових. 4-річний Іван часто проводить час разом зі своїм хрещеним батьком, який не шкодує для нього ані грошей, ані сил.

Цікаво, що у Насті Каменських також є хрещений син. Його вона хрестила разом з продюсером Геннадієм Вітером, але хлопець уже настільки дорослий, що не потребує компанії зірки. Його особистість невідома. До речі, цього року Катерина Осадча дала життя ще оному хлопчику. На світ з’явився спадкоємець Горбунова Данило, але на цей раз сусіди не брали на себе відповідальність у релігійному плані.

Юрій Горбунов з синами
У Потапа є ще один син. Юрій Горбунов з синами

Нагадуємо, не так давно Настя Каменських та Потап давали інтерв’ю, у якому зізналася, що мріють стати батьками. Олексій має плани стати багатодітним татусем, а Настя Каменських просто воліє бути матір’ю. Чому ж досі вони не змогли реалізувати свої плани, обидва не можуть дати відповіді.

Схожі статті