28-річна Христина Соловій зізналася, що відбувається між нею і Святославом Вакарчуком: “Я його вже втратила”

Христина Соловій розповіла про свої стосунки зі Святославом Вакарчуком, який був її зірковим тренером та продюсером. Чому дороги зірок поступово розходяться?

Відома українська співачка Христина Соловій тривалий час дуже залежала від Святослава Вакарчука, який повністю створив для неї репертуар. Її навіть звинувачували у тому, що у її творчості відчувається вплив артиста. Але потихеньку ці часи забуваються. 2 роки тому співачка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що взагалі не розуміє, навіщо прийшла на Голос, а також розсекретила охолодження стосунків з Святославом Вакарчуком, з яким раніше її підозрювали у романі.

Христина Соловій зізналася, що відбувається між нею і Святославом Вакарчуком

Святослав Вакарчук та Христина Соловій
Христина Соловій зізналася, що відбувається між нею і Святославом Вакарчуком

“Моя історія скоріше парадокс. Я не очікувала, що до мене повернуться, мені було важко заспівати цю пісню на великій сцені”, — цитує співачку znaj.ua

Однак, саме це шоу зіграло у її житті велику роль, а також вплинуло на те, що Христина зустрілася зі своїм тренером Святославом Вакарчуком. Але дівчина все ж таки швидко позбавилася його покровительства і пішла своєю дорогою.

Христина Соловій зізналася, що відбувається між нею і Святославом Вакарчуком

“Мені здається, я його вже втратила”

Дівчина повідала, що музикант більше не впливає на її творчість і вони буцімто майже не спілкуються. Варто відмітити, що півроку тому Святослав вперше став батьком і Христина Соловій привітала його одною з перших. Співачка дуже рада за артиста і побажала йому всього найкращого і з екрану, на всю Україну.

Нагадуємо, що фронтмен гурту “Океан Ельзи” весною минулого року розлучився з дружиною Лялею Фонарьовою та повідомив пол народження первістка Івана.

Схожі статті