48-річна Оксана Марченко показала члена родини, який пережив інфаркт та заговорила про наслання: зурочили?

Як відомо, Оксана Марченко веде образ життя, який угодний Господу. Зірка не тільки вражає своєю релігійною поведінкою, але й веде просвітницьку діяльність, яка залучає інших до віри.

Останнім часом відома українська телеведуча Оксана Марченко займається просвітницькою діяльністю у сфері релігії. Вона намагається долучити інших до православ’я, а також показує священні місця та храми, які можуть бути цікаві віруючим людям.

Як виглядає перший чоловік Оксани Марченко
Оксана Марченко показала члена родини, який пережив інфаркт

Вірні фанати знаменитості підтримують її у її благих намірах, а інші приєднуються до фандому. Однак, контент на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram присвячений не тільки релігії, але і її сім’ї.

Оксана Марченко показала члена родини, який пережив інфаркт

Так, нещодавно вона оприлюднила на власному акаунті в Instagram відеоролик, на якому показала свого улюбленця Кокоса. Цей кіт дуже непростий. Нещодавно тварина пережила серцевий приступ і відправилася до реанімації. За словами артистки, Кокос декілька днів перебував під вентиляцією легень, але, на щастя, вижив і тепер радує свою сім’ю забавами.

Оксана Марченко показала члена родини, який пережив інфаркт. Кадр з відео телезірки

Оксана Марченко вирішила показати, як її котик бавиться з рибками, що були зображені на екрані телевізора. Улюбленець знаменитості намагався дістатися до холоднокровних лапками, але все було марно. У дописі до публікації Оксана завірила, що відео захищає від стресу, порчі та наслання. Звісно, це була іронія, у якій Марченко висміяли інфоциган.

Нагадуємо, декілька днів тому стало відомо, що донька Оксани Марченко Дарина не змогла поїхати до Швейцарії на навчання, через те, що їй анулювали візу. Неофіційною причиною проблеми стали її стосунки з Путіним, чиєю похресницею вона являється.

Схожі статті