36-річна Тіна Кароль припинила ховати свого коханця та показала його всій Україні: у сина Вені з’явиться вітчим?

Відома українська співачка Тіна Кароль опубліковала фотографію з чоловіком, яка поставила на вуха всю Україну. Що відбувається в особистому житті зірки?

Популярна українська співачка Тіна Кароль майже 10 років офіційно самотня. Після смерті її чоловіка Євгена Огіра вона тривалий час носила траур, а потім начебто і не згадувала, що навколо є інші чоловіки.

Тіна Кароль засвітила нового чоловіка у своєму ліжку
Тіна Кароль припинила ховати свого коханця та показала його всій Україні

Роками журналісти намагалися дізнатися, з ким були стосунки у зірки, але усі спроби терпіли невдачу. У 2021-му поп-діва вперше заявила, що має намір змінити своє життя і поступово починає робити кроки до цієї мети. Зокрема, вона неодноразово натякнула новий роман.

Тіна Кароль припинила ховати свого коханця та показала його всій Україні

Після новорічної ночі, яка стала причиною пліток про романтичні стосунки між Тіною Кароль та її піар-менеджером Павлом Орловим, артистка знову розбурхала мережу кадрами з невідомим. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знімок її руки, яка стискає чоловічу руку.

Тіна Кароль припинила ховати свого коханця та показала його всій Україні. Скріншот особистої сторінки співачки

Деякі підписники вирішили, що це може бути син артистки Веніамін, але сумнівно що його рука настільки масивна. Сама Кароль ніяк не прокоментувала даний кадр і не робила жодних дописів, залишивши усі подробиці фантазії своїх шанувальників.

Нагадуємо, що новорічної ночі в готелі зірка прийшла у супроводі з власного сина, але до мережі потрапили кадри, на яких вона тримається за руку зі своїм підлеглим, що стало причиною чуток про її роман з чоловіком. На даний момент інформація не підтверджена.

Схожі статті