Як виглядає теща переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина, який у 19 років став батьком: жінка з добрими очима

19-річний Роман Сасанчин, який двічі переміг в шоу "Голос країни", вже встиг одружитися і стати батьком. Як виглядає теща молодого співака?

На “Голосі країни” Роман Сасанчин брав участь в дитячому та дорослому сезонах, і обидва рази під опікою поп-діви української естради Тіни Кароль. Другий тріумф подарував талановитому виконавцю квартиру в Києві, куди він в’їде вже не сам, а з дружиною і маленькою донечкою. Зараз подружжя живе на Тернопільщині – це тимчасово, поки в столиці не завершиться ремонт.

Свою кохану Іванну Рома зустрів у компанії спільних друзів. Вона старша за нього на 4 роки і спочатку не звертала на хлопця ніякої уваги. Втім, наполегливий співак зміг привернути увагу красуні, тож пара почала зустрічатися. Майже одразу вони з’їхалися. Спочатку молоді люди запевняли, що не поспішатимуть з весіллям і дітьми, все виявилося інакше.

В родині Романа Сасанчина сталося поповнення
Дружина Романа Сасанчина показала його тещу

Навесні 2021-го Сасанчин освідчився Іванці, а вже наприкінці літа закохані повідомили, що чекають на поповнення. 30 грудня на світ з’явилася їхня донечка Елізабет. Новоспечені батьки втомлені, але дуже щасливі, і невеличкий досвід в турботі за дитиною у них вже є – якийсь час, поки дружина Романа ще була при надії, з ними жила її маленька племінниця Міланка. Дівчинку привезла познайомитися з сестричкою бабуся – мама Іванни.

Як виглядає теща Романа Сасанчина

Кохана переможця “Голосу” – блогерка, яка висвітлює у соцмережах багато моментів зі свого життя. Цього разу Іванка в Інстаграмі показала маму. Усміхнена жінка з добрими очима тримає новонароджену онучку, якій не може натішитися.

Як виглядає теща Романа Сасанчина
Як виглядає теща Романа Сасанчина

Раніше дівчина розповідала, що її батьки добре поставилися до її стосунків з Романом, попри різницю у віці:

“Сказали – головне, щоб тобі було добре!”.

Схожі статті