Заради кого Олена Мозгова покинула Олександра Пономарьова? Продюсерка по вуха закохалася в чоловіка Гайтани

Розлучення Олександра Пономарьова та Олени Мозгової було ледь не найгучнішим в українському шоу-бізнесі. Що стало причиною того, що шлюб знаменитостей зруйнувався?

Багато років тому Олена Мозгова, покидаючи свого другого чоловіка Олександра Пономарьова, щиро зізналася пресі, що прийшла до цього рішення через кохання до іншого чоловіка. Стосунки з ним в неї так і не склалися, але це не мало жодного значення. Зірка вже не любила Пономарьова.

Заради кого Олена Мозгова покинула Олександра Пономарьова

Однак, через 15 років співак дасть приголомшливе інтерв’ю, в якому заявить, що Олена не просто закохалася, але й зрадила йому, маючи на увазі саме фізичну сторону цього явища. Мозгова відреагувала бурхливо. Жінка створила на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук звернення до колишнього чоловіка, у якому попросила більше не згадувати її. Відповіді вона не отримала.

Заради кого Олена Мозгова покинула Олександра Пономарьова

Ким же був чоловік, який довів родину Олександра Пономарьова до подібного стану? Подейкували, що тоді Мозгова мала роман із колишнім цивільним чоловіком і продюсером співачки Гайтани Едуардом Клімом. Пономарьов підтвердив, що його обраниця була закохана в нього, проте не вказав, з ким саме Олена зраджувала.

Заради кого Олена Мозгова покинула Олександра Пономарьова

Так чи інакше, з чоловіком, що спричинив розлад у парі у Мозгової не склалося. Після розриву її спільна з Пономарьовим донька Женя рушила жити до батька. А роками згодом продюсерка знайде істинне щастя в обіймах Девіда Аскельрода. У пари народилася спільна дитина і з’явився штамп у паспорті, якого Олена так не бажала. На даний момент дінка є матір’ю трьох прекрасних доньок з великою різницею у віці.

Схожі статті