Ольга Сумська попалася на “зраді” Віталію Борисюку: актор не стерпів вчинку коханої та дав жорстку відповідь

Відома українська акторка Ольга Сумська потрапила на кадри, на яких вона обіймається з відомим фотографом, а Віталій Борисюк раптово бачить цю ситуацію. Актор не добирав слів.

Відома українська акторка Ольга Сумська зберігає вміння радіти життю, насолоджуватися їм, і вона точно не боїться осуду оточуючих. За це її люблять і фанати, і колеги. Однак, інколи її розваги дратують її чоловіка Віталія Борисюка, який і сам неодноразово був помічений в компанії дівчат.

Ольга Сумська попалася на зраді Віталію Борисюку

Ольга Сумська попалася на зраді Віталію Борисюку. Скріншоти особистої сторінки акторки

Так, нещодавно на особистій сторінці Ольги Сумської в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, на якому вона постала в обіймах відомого українського фотографа Ростислава Ріпки. Зйомку проводив зірка “Сніданку з 1+1” Руслан Сенічкін. Під час ніжностей з чоловіком Ольга закинула на нього ногу і гучно сміялася, а потім раптово згадала про Борисюка, який вже крокував по коридору. Вона поділилася опасіннями, що Віталій влаштує сцену.

Суворий чоловік, побачивши події, що розгорнулися перед його очима, відпустив гострий коментар, який може сподобатися не кожній жінці.

“Ти знімаєш п***о на відео”, — звинуватив Руслана у неподобствах Борисюк.

А потім взяв у свої обійми Людмилу Барбір (ведуча Сніданку), що розгубилася від напору актора, і почав танцювати з нею. Телеведуча активно намагалася позбавитися компанії Віталія і врешті-решт їй це вдалося. Тим часом Ольга продовжила проводити час з Ростиславом.

Вочевидь, не всі можуть стерпіти подібні речі і дуже хвилюються за почуття своїх партнерів. На щастя, усе що сталося супроводжувалося гумором. Але смішно було всім, крім Віталія.

Схожі статті