36-річна Тіна Кароль стала причиною госпіталізації танцівника з її балету: “На сцену більше не вийшов”

Відомий український танцюрист Євген Кот розповів про випадок, який стався у його кар'єрі. На що пішов знаменитість заради безпеки поп-діви?

Відома українська співачка Тіна Кароль ніколи не шкодувала сил та грошей на свої постановки. Завдяки шоу вона змогла прославитися, а завдяки вокалу стати поп-дівою. Квитки на її концерти розкуповуються миттєво, а фан-база завжди підтримує її, у будь-яких конфліктах та ситуаціях. Але на шляху до слави ставалися доволі неприємні ситуації, які досі згадується людьми, що оточували зірку.

Кароль стала причиною госпіталізації танцівника з її балету

Кароль стала причиною госпіталізації танцівника з її балету

Нещодавно відомий український хореограф та постановник Євген Кот завітав на інтерв’ю до Маші Єфросиніної у програму “Мій секрет”. Під час відвертої розмови він зізнався, що працював у балеті Тіни Кароль і навіть отримав серйозну травму, аби запобігти травм самої співачки.

Так, за словами Євгена, він співпрацював з артисткою на початку її кар’єри, а інцидент стався під час постановки для музичної композиції “Пупсик”.

“Одного разу колектив застряг працювати з аудиторією – я бачу що стрибаю, але дівчат не зможу перестрибнути. Я летів вниз головою на руки. Летів на Тіну, Яну Заєць та Катю Кузьменко. І падаю прямо на руки. Мої зап’ястя одразу набрякли й на сцену далі я не вийшов”,
– зізнався хореограф.

Не має сумніві, що після отриманих пошкоджень Євген отримав допомогу спеціалістів. Також під час інтерв’ю чоловік зізнався, як саме дізнався про зраду його дружини Міріам, яка була закохана в Антона Савлепова.

Виявляється, на розкриття правди чоловіка наштовхнув сон, який він побачив напередодні серйозної розмови з благовірною.

Схожі статті