40-річна Тоня Матвієнко засвітилася в обіймах іншого в елітному готелі: Мірзоян вже знає про витівку дружини

Стало відомо, що зіркова пара Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко відпочивають елітному готелі у Яремчі. З відпочинку подружжя з'явилися перші кадри, які можуть здивувати навіть Мірзояна.

Відома українська співачка, спадкоємиця Ніни Матвієнко Тоня разом з чоловіком Арсеном Мірзояном та дітьми рушила на відпочинок до Яремчі. Зіркове подружжя зібрало під одним дахом усіх своїх спадкоємців: двох синів від першого шлюбу Мірзояна, старшу доньку Тоні Матвієнко та спільну спадкоємицю Ніну.

Варто відмітити, що для сімейного відпочинку це ж місце обрала велика кількість українських знаменитостей. В Яремчі вже засвітилася Ольга Сумська з Віталієм Борисюком та їхньою спільною донькою Анною, Руслан Сенічкін разом з Людмилою Барбір, Віктор Павлік з дружиною та малюком Михасиком і багато інших. Між численними виступами на сцені та веселощами надворі, зірки разом зібралися за спільним столом та добре поїли.

Тоня Матвієнко ніжно обійняла іншого, забувши про Арсена Мірзояна

Так як відпочинок сімейства добігає кінця Тоня Матвієнко вирішила опублікувати усі кадри, які були зроблені впродовж канікул і вигідніше за все належать професійному фотографу Ріпці. Серед них знайшовся знімок, на якому Тоня Матвієнко міцно притискається до гітариста, що виступав поруч з нею на сцені.

Тоня Матвієнко ніжно обійняла іншого, забувши про Арсена Мірзояна. Фото з профілю зірки

Фотографія була опублікована на особистій сторінці Тоні соціальній мережі Instagram. У дописі знаменитість поділилася враженнями від проведеного часу в готелі.

На жаль, зірка не відмітила чоловіка на світлині, тому встановити його особистість важко. Тим паче, що вона прикрила його обличчя собою. Варто відмітити, що у Ніну Митрофанівна та Петра Гончара з собою не взяла.

Схожі статті