Зірковий роман з третім зайвим: 46-річна Наталія Могилевська встала між Владом Ямою та його дружиною Ліліаною

Популярна українська співачка Наталія Могилевська після усіх чуток про роман з хореографом Владом Ямою встала між ним і його дружиною Ліліаною.

Долі Влада Ями і Наталії Могилевської перетнулися вперше у 2006 році, коли на телеканалі 1+1 стартував новий танцювальний проєкт “Танці з зірками”. Як виявилося пізніше, цього могло і не статися. Про це хореограф розповідав за кадром шоу:

“В першому сезоні “Танців” було обрано 8 зірок і Наталка до тієї вісімки не входила. Потім Володя Моісеєнко, один з дуету Кроликів, отримавтравму спини і терміново треба було розшукати когось на його місце. Наталка вскочила в останній вагон, так само неочікувано для мене туди потрапив і я. На роль партнера було декілька претендентів, і я був лише одним із”.

Роман Наталії Могилевської і Влада Ями
Роман Наталії Могилевської і Влада Ями

За спогадами Ями, він трохи побоювався Могилевську, адже на той момент вона вже була однією з топових українських артисток. Втім, Владу вдалося себе опанувати та навчити співачку танцювати. Пара номер 8 підкорила серця мільйонів глядачів, які своїми голосами допомогли їм дійти до суперфіналу, однак перемогу забрали Володимир Зеленський і Олена Шоптенко.

Роман Влада Ями і Наталії Могилевської

Зіркам неодноразово приписували роман, який обговорюється вже багато років. Цьому не заважає навіть той факт, що Влад одружений. Ба більше, він сам відкрив усій країні правду, так само за кадром “Танців”:

“Чи був у нас з Наталкою роман? Так, звичайно був”.

Влад Яма поділився архівним фото з Могилевською
Наталія Могилевська встала на місце дружини Влада Ями

Не стихають чутки ще й тому, що час від часу Могилевська публікує фото з Ямою. Цього разу поп-діва влаштувала зі своїми підписниками в Інстаграмі гру – в якому році було зроблене новорічне фото.

На першому ж кадрі Наталія стоїть між Владом і його дружиною Ліліаною, залишивши її дещо в стороні так, що виникає питання – хто тут третій зайвий? А на другому знімку співачка виступає на сцені з гуртом Quest Pistols.

Наталія Могилевська встала між Владом Ямою і його дружиною
Наталія Могилевська встала між Владом Ямою і його дружиною

Схожі статті