Як виглядає син фіналіста Холостячки-2 Діми Шевченка, якого народила не Злата Огнєвіч: з’явився вже після проєкту

Програвший фіналіст 2 сезону "Холостячки" Дмитро Шевченко згодом після завершення проєкту став батьком. Чоловік не сумує без Злати Огнєвіч.

Дмитро Шевченко був одним з головних претендентів на перемогу в романтичному  реаліті-шоу, адже саме на його побаченнях з Огнєвіч було завжди багато ніжностей, обговорень майбутнього і розмов про сім’ю. Втім, у фіналі співачка відмовила Дімі, сказавши так Андрію Задворному. Як виявилося згодом, це було помилкою, адже всього через півтора місяці стосунків він кинув Злату – закоханість пройшла.

Переможцем Холостячки-2 став Андрій Задворний

На відміну від переможця “Холостячки-2”, артистка мала до нього серйозні почуття, тож його рішення завершити стосунки прийняла болісно, і навіть звернулася до психотерапевта. Фанати чекали, що цей шанс бути разом з Огнєвіч Шевченко не втратить, однак більше у його серці місця для неї немає – він зустрів нове кохання.

Обраницею Дмитра стала учасниця першого сезону шоу “Холостяк” та колишня солістка гурту “Голлівуд” Катерина Шеффер. Заради неї бізнесмен переїхав зі Львова до Києва. І у це важко повірити, але Катя живе в одному під’їзді зі Златою в елітному житловому комплексі “Новопечерські Липки” в столиці. Разом з появою у житті Шевченка Шеффер, у нього з’явився і син.

Нова дівчина Діми Шевченка Катерина Шеффер
Нова дівчина Діми Шевченка Катерина Шеффер

Як виглядає син Дмитра Шевченка?

Діма ще під час участі в реаліті часто говорив про мрії стати батьком. Це щастя йому подарувала Катерина, яка виховує дев’ятирічного сина від першого шлюбу. Чоловік вже знайомий з пасинком, хоча їхня перша зустріч виявилася для нього повною несподіванкою – Дмитро чекав на вулиці кохану, а коли вона його покликала, то вже стояла з дитиною.

Нова дівчина Дмитра Шевченка Катерина Шеффер разом з сином
Як виглядає пасинок Дмитра Шевченка – син Катерини Шеффер

Шевченко впевнений, що Шеффер має щодо нього серйозні наміри, адже усвідомлено познайомила обранця зі спадкоємцем. Хлопчика Діма сприймає як маленького друга, з яким вибудовує добрі чоловічі стосунки.

Схожі статті