Колишня дружина Олександра Пономарьова Мозгова екстремально схудла: тепер тонша, ніж Марія Яремчук (ФОТО)

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова опублікувала результати свого схуднення, якими здивувала усю українську публіку. Жінка втратила 22 кілограми.

Відома українська продюсерка і колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова одного разу вже здивувала українців екстремальним схудненням. Перевтілення зірки наробило багато гаміру та надихнуло багатьох на такий самий подвиг. Тоді їй вдалося втратити 20 кілограм, але, як виявилося, вона не збиралася на цьому зупинятися.

Олена Мозгова екстремально схудла

Цього разу жінка поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук ще більш вражаючими результатами роботи над собою, які вже активно обговорюють преса та фанати.

Олена Мозгова екстремально схудла. Скріншот публікації продюсерки

Так, після госпіталізації, яку Олена пережила влітку, вона зайнялася своїм здоров’ям та зовнішнім виглядом, і втратила ще два десятки кілограм. Варто відмітити, що результати вражають не тільки через силу волі зірки, а й фізичні випробування, через які довелося пройти тілу Мозгової. Зірка відзначила, що її зламана нога та спина вже віддячили їй за проведену роботу. Відтепер знаменитість настільки струнка, що може перевершити талію красуні Яремчук, якій приписували роман з Олександром Пономарьовим.

Нагадуємо, що декілька років тому в одному зі своїх інтерв’ю співак заявив, що перебуває у романтичних стосунках з молодою виконавицею. Насамперед красуня заявила журналістам, що навіть мови йти не може про такий характер взаємин між ними. Питання, чи було щось між артистами досі залишається відкритим, адже спроби співака віджартуватися потерпіли фіаско, а глядачі йому просто не повірили.

Схожі статті