Колишня дружина Доманського Лідія Таран мала стосунки з чоловіком Марічки Падалко: “Ходила на побачення”

Виявилося, що телеведучі Лідія Таран, Марічка Падалко та її чоловік Єгор Соболєв багато років тому ледь не стали учасниками любовного трикутнику.

На телеканалі 1+1 колектив ведучих підтримує не лише робочі стосунки, багато хто з них у звичайному житті також близько дружать. Що цікаво, Лідія Таран і Марічка Падалко познайомилися поза екраном – коли вели 10-річчя Національного олімпійського комітету України. Дружбі зірок вже стільки років, що їм навіть важко згадати все, що вони робили разом, але дещо в пам’яті закріпилося назавжди.

Так, Марічка одного разу розповіла у соціальних мережах, як відправляла Лідію на побачення зі своїм майбутнім чоловіком Єгором Соболєвим:

“Колись Лідка замість мене ходила на перші мої побачення з майбутнім чоловіком, і я мучила її потім багаторазовими запитанями “що і як він про мене казав” і чи “страждає”.

Марічка Падалко задумалася про переїзд з України, а чоловік-політик її підтримує
Лідія Таран була на романтичному побаченні з чоловіком Марічки Падалко

На той момент тільки-но зароджувалися стосунки Таран і Андрія Доманського. Телезірки прожили 5 років у цивільному шлюбі та народили доньку Василину.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Примітно, що Падалко і Соболєв вперше зустрілися у 2004-му, коли обидва були одруженими. Звісно, спочатку вони й не замислювалися про відносини, але згодом почали частіше бачитися і відчули, що їх тягне одне до одного. Ба більше, вони народилися в один день – справжній знак долі.

Марічка якийсь час намагалася відкидати від себе думки про почуття до іншого чоловіка. Втім, серцю не накажеш. Телеведуча зрозуміла, що не хоче жити таким життям, коли зовні все виглядає чудово, а всередині – зовсім ні.

Зрештою і вона, і Єгор спочатку розійшлися зі своїми половинками, а вже потім почали будувати власну родину. Пара вже багато років щаслива разом і виховує трьох дітей.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Чоловік та діти Марічки Падалко

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.