44-річна Лідія Таран оконфузилася на всю країну та не змогла змовчати: “Я осоромилася сьогодні знов”

Лідія Таран не стерпіла та зробила гучну заяву у себе в акаунті в Instagram, щоб нарешті розставити усі крапки над "і" стосовно її стилю. Детальніше у статті.

Програма новин ТСН — найпопулярніша серед українців. І своєю популярністю вона завдячує не тільки талантам телеведучих та шеф-редакторів, але й стилістам, які створюють неперевершені образи для кожної з журналісток. Однак, ні для кого не секрет, що певна частина аудиторії не схвалює вибір спеціалістів і засуджує їх за поганий смак.

Скільки разів Лідія Таран була заміжньою
Лідія Таран оконфузилася на всю країну та не змогла змовчати

Відома українська телеведуча Лідія Таран не витримала та зробила публікацію-звернення, у якій повідомила свою точку зору стосовно цієї ситуації.

Лідія Таран оконфузилася на всю країну та не змогла змовчати

Так, днями на особистій сторінці зірка соціальній мережі Instagram з’явилася лінійка фотографій зі студії, у дописі до яких теледіва цитувала критичні висловлювання своїх підписників, а потім пояснила чому вони не мають рації.

Лідія Таран оконфузилася на всю країну та не змогла змовчати. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

У своєму зверненні вона попросила фанатів буде терпімишими та толерантнішими, особливо по відношенню до людей, які працюють у сфері моди майже все життя і мають величезний досвід та знання, які допомагають їм створювати образи для телеведучих.

Варто відмітити, що навіть під цією публікацією знайшлися ті, хто вважає свою думку стосовно стилю Лідії Таран експертною та почав критикувати її костюми. Однак, варто відмітити, що усі журналісти ТСН дуже поважають стилістів, які не просто підбирають їм одяг, але й намагаються втілити в життя фантазії своїх моделей.

Схожі статті