37-річна Аніта Луценко вивела з тіні свого таємного чоловіка: як виглядає коханий ведучої “Зважених та щасливих”

Відома українська фітнес-тренерка, експерт зі схуднення та спортсменка Аніта Луценко вперше вивела з тіні свого таємного чоловіка, якому народила доньку.

Популярність на телебаченні Аніта Луценко здобула після участі в проєкті “Зважені та щасливі”. Протягом п’яти сезонів вона була тренеркою учасників, а потім стала ведучою шоу. Також на рахунку героїні статті такі проєкти, як “Все буде добре”, “Хто зверху?”, “Танці з зірками” та інші.

Фанатів дуже цікавить особисте життя Аніти Луценко, однак у соціальних мережах вона частіше за все дає спортивні поради, розповідає про різні види тренування, допомагає налагодити харчування і все інше, що стосується фігури і здоров’я. Дуже рідко на її сторінці в Інстаграм можна побачити фото з донькою, а ще рідше – з її батьком, коханим чоловіком телезірки.

Аніта Луценко
Аніта Луценко показала таємного чоловіка

Як виглядає чоловік Аніти Луценко

Обранцем спортсменки став майстер цигун (традиційної лікувальної фізкультури, в основі якої лежать медитації і дихальна практика) Олександр Лозовцов. Своєму ремеслу він навчався на Тибеті, в Індії та Китаї. Пара живе у цивільному шлюбі, хоча Аніта все ще чекає на пропозицію руки та серця. Про це вона розповідала Каті Осадчій у програмі “Світське життя”.

Аніта Луценко не може дочекатися від коханого пропозиції руки та серця
Як виглядає таємний чоловік Аніти Луценко

Луценко загалом не афішує стосунків з Олександром і не публікує спільних фото, але цього разу у вільний доступ потрапила ледь не перша публічна світлина пари. Аніта позує в обіймах обранця в легкій чорній сукні на тонких бретельках, а чоловік постав у лляній сорочці блідо-блакитного кольору. Подружжя дивиться в камеру з легкими усмішками на обличчях.

Аніта Луценко вперше показала свого чоловіка
Аніта Луценко вперше показала свого чоловіка

Закохані разом виховують доньку Мію, якій наразі 5 років. Дівчинка дуже схожа на свою зіркову маму.

Аніта Луценко з донькою
Дочка Аніти Луценко

Схожі статті