Схудлий 57-річний Олег Скрипка назвав суму, за яку готовий зустрітися з фанатами: просить більше тисячі доларів

Олег Скрипка зробив потужну кар'єру на українській сцені, ставши улюбленцем публіки. Зараз він трохи змінив спосіб життя та вирішив поекспериментувати у мережі.

Олег Скрипка. Герой цього матеріалу став шалено популярним у 1990-х-2000-х роках. Дехто його вважає справжнім батьком українського етно-року. Простий інженер, яким музикант був до створення колективу, зміг ще до отримання Україною незалежності поїхати з нашою піснею у турне до Європи. Згодом артист почав працювати над музичними фестивалями та розвивати рок-н-ролл. Власне став ініціатором заходу “Країна мрій”, а ще брав участь у багатьох телевізійних проєктах.

Артист зараз же вирішив перекваліфікуватися та поділитися своїми напрацюваннями-практиками. На сторінці в інстаграмі зірковий чоловік розповів, що хоче тепер розповідати свої знанням щодо медитацій. Є спеціальний навіть прайс з набором послуг. Ось, наприклад, за доступ до навчальної платформи, зустрічі з Олегом та за його зворотній зв’язок потрібно буде заплатити 31300 гривень.

Схудлий 57-річний Олег Скрипка назвав суму, за яку готовий зустрітися з фанатами

Про свій курс пише зірка так:

“Мої практики – продовження сценічного досвіду. Вони допомагають відпустити контроль і бути в резонансі з часом і простором. Коли можна себе відчути, як чемпіон Формули 1, водій за кермом свого життя”

В останні роки східні традиції та практики стали вельми популярними серед артистів. Тіна Кароль, наприклад, захоплюється йогою, а ще пробувала стояти на гвіздках. Духовним ростом займається і Ксенія Мішина. Цікаво, що до медитацій вона запрошувала також і Олександра Еллерта. Та після розставання, гуморист не був помічений за специфічними практиками. Марічка Падало та Юрій Горбунов взагалі начитували медитації під час карантину, аби допомогти українцям знизити рівень стресу, набутого від пандемії.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.