Вид на Чорне море, підсвітка стін та величезний парусник з дерева: Ірина Білик показала свої апартаменти в Одесі

Відома українська співачка Ірина Білик запросила журналістів до себе додому та показала свої апартаменти в Одесі. Детальніше в нашій статті.

Відома українська співачка Ірина Білик не приховує апартаментів, в яких проживає та не соромиться хизуватися своїми придбаннями. Тому зовсім не дивно, що днями вона запросила журналістів у свої апартаменти в Одесі та показала, як розкішно проживає на березі моря.

Ірина Білик показала свої апартаменти в Одесі

Ірина Білик показала свої апартаменти в Одесі. Кадр з ефіру на каналі СТБ

Екскурсію своїми апартаментами зірка провела для журналістів “Мій секрет” каналу СТБ. Артистка підкреслила, що для неї дуже хвилююче показувати своє житло фанатам. Передпокій Ірини, як і весь інтер’єр у квартирі, виконаний у світлих тонах – сірому, бежевому та білому.

Ірина Білик показала свої апартаменти в Одесі. Кадр з ефіру на каналі СТБ

У дизайні простежується мінімалізм та лаконічність. Навпроти дверей є шафа-купе, а на стіні дзеркало на повний зріст.

З вікон вид на Чорне море. Також в очі одразу ж кидається макет парусника з чистого дерева доволі великих розмірів.

Ірина Білик показала свої апартаменти в Одесі. Кадр з ефіру на каналі СТБ

Прослідковується і любов Ірини Білик до гаджетів та новітньої техніки, адже її квартира повністю заповнена цими елементами, які полегшують та прикрашають наше життя.

Ірина Білик розповіла у цьому інтерв’ю, що її екс-чоловік Аслан взагалі не навідує її та сина. Хлопчику не вистачає батьківської любові. Однак, співачка прекрасно впоралася з вихованням хлопчика самотужки, і вже дивиться у майбутнє, коли зможе знову стати щасливою, знайшовши своє кохання. Артистка вірить в це і готова до нових стосунків.

Схожі статті