Святослав Вакарчук взяв в руки долоню молодиці та не приховував почуттів: після розлучення знайшов своє щастя

Святослав Вакарчук опублікував на особистій сторінці нові кадри, які схвилюють всю мережу. На цей раз головний романтик України здивував ніжностями в кадрі.

Минулого року стало відомо, що Святослав Вакарчук розлучається зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою, з якою прожив разом 20 років. Пара не мала спільних дітей, а співак виховував падчерку. Подружжя здавалося аудиторії ідеальним, і ніхто не вірив у можливість розладу у їхньому шлюбі.

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою
Святослав Вакарчук взяв в руки долоню молодиці та не приховував почуттів

Вакарчук мав репутацію зразкового сім’янина, а плітки про його зради здавалися дещо абсурдними.

Святослав Вакарчук взяв в руки долоню молодиці та не приховував почуттів

Однак, згодом з’ясувалося, що розлучення мало серйозно причину. Виявляється, у Святослава народилася дитина від іншої жінки. Подейкують, що матір’ю первістка музиканта стала Євгенія Яцута, з якою він співпрацював. Новонароджений Іван повністю змінив життя артиста, який покинув свій дім. Достовірно невідомо, чи пішов він до Євгенії.

Святослав Вакарчук взяв в руки долоню молодиці та не приховував почуттів

Але варто відмітити, що його підхід до зйомок дещо змінився. Відтепер Святослав Вакарчук дозволяє собі певні речі, які раніше не спостерігалися у його творчості. Нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з нового відеоролику на стару пісню. На них він тримає молоду акторку за руку так, ніби вони коханці.

Святослав Вакарчук взяв в руки долоню молодиці та не приховував почуттів

Також привертають увагу погляди, які акторка та музикант вміло зіграли. Немає сумнівів, якби їхні співробітництва тривало набагато довше, у мережі б виникли плітки про їхні близькі стосунки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.