Вагітна Руслана Лижичко вийшла на сцену у довгій білій сорочці та повідомила неймовірне: “Дитинка скоро з’явиться”

Відома українська співачка Руслана Лижичко все активніше проявляє себе у творчості та в шоу-бізнесі. Як на цей раз артистів вдалося потішити своїх шанувальників?

Півроку тому відома українська співачка Руслана Лижичко прямо зі сцени заявила, що скоро її мрія стати матір’ю збудеться. Аудиторія сумнівалася у правдивості цих слів, тому журналісти попросили уточнення у співачки, яка підтвердила, що збирається народити малюка. Ба більше, усиновлення виключено — дитина буде рідною.

Вагітна Руслана Лижичко вийшла на сцену у довгій білій сорочці та повідомила неймовірне

Паралельно з планами про материнство, Руслана активно відновлює творчу діяльність. Вона презентувала декілька пісень, бере участь у нових проєктах.

Один з них нещодавно став головною темою її мікроблогу. Лижичко опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram світлини, на яких вона знаходиться на сцені поруч з дітьми у білій довгі сорочці, яка невдало приховує її живіт.

Через це складається враження, ніби він в неї набагато більше, ніж можна подумати. Коментатори також нагадали співачці про те, що вона планує поповнення в сім’ї і дали зрозуміти, що не можуть дочекатися прекрасної новини.

Вагітна Руслана Лижичко вийшла на сцену у довгій білій сорочці та повідомила неймовірне. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Варто відмітити, що сама публікація була присвячена новій версії “Балади про принцесу”, у зйомках якої Руслана Лижичко вже колись приймала участь.

Нагадуємо, співачці 48 років і вона бездітна. Руслана заміжня за продюсером Олександром Ксенофонтовом і проживає в еко-домі, який постійно стає предметом обговорень на телебаченні та пресі. У 2014 році Руслана вже говорила, що збирається стати матір’ю, але на той момент щось пішло не так. Можливо артистка відклала це питання через політичні негаразди в країні.

Схожі статті