56-річна Алла Мазур народила від колеги? Кого називає татом маленький Артем та чи схожий він на відомого батька

Популярна ведуча Алла Мазур 13 років виховує свого улюбленого сина Артема. Та досі великою загадкою для публіки лишається відповідь на питання: "Хто тато хлопчика".

Неймовірно щаслива, з палаючими очима моложава ведуча позує поруч зі своєю надією та опорою – вже немаленьким сином Артемом. Хлопчик не соромиться камер та радо демонструє свій жвавий характер.

Мама ж була достатньо зрілою жінкою, коли на світ з’явився її скарб. Раділа за ведучу вся студія ТСН. Ось, як виглядала Алла Мазур, коли тільки викормлювала своє немовля.

56-річна Алла Мазур народила від колеги?

Та згодом у всіх, включаючи фанатів зірки назріло питання: хто ж тато хлопчика.

Відомо, що офіційних коментарів щодо свого одруження Алла не давала. За інформацією, яка є у публічному доступі, 56-річна Мазур досі незаміжня. Втім, вона і не приховує, що обранець у її серці таки є.

Вона розповідала, що чоловік пишно зустрів її з пологового, привітав величезним букетом квітів. Тато Артема, за словами зірки, не є політиком чи олігархом, але все одно вона воліє тримати його постать у секреті.

56-річна Алла Мазур народила від колеги?

У мережі ж вважають, що колега Алли, Роберт Опаленик потенційно може бути батьком її дитини. На думку інтернет-експертів, на це вказує неймовірна схожість Тьоми та телевізійника: темні очі, схожа форма голови, статура.

56-річна Алла Мазур народила від колеги?

Також наштовхує на думку про те, що чоловік може бути причетним до створення дитини, і той факт, що близько 20 років пара пліч-о-пліч працює разом та часто бувала на світських заходах. Можна лише позаздрити, з якою турботою до неї ставиться колега.

До речі, у декретній відпустці зірка так і не була. Мріяла після народження Артема ще й про доньку та зазначала, що дуже хоче подарувати другу дитину гідній людині.

Схожі статті