Дружина Остапчука розповіла про шлюбний контракт: розлучення Володимира з Войченко вплинуло на довіру до нього

Друга дружина популярного телеведучого Володимира Остапчука Христина розповіла, чи складала вона з ним шлюбний контракт і що відбувається між ними зараз.

Розлучення відомого українського телеведучого Володимира Остапчука та Олени Войченко стало найгучнішим скандалом 2020-го року. Через обман свого чоловіка жінка не змогла стриматися і розповіла пресі про усі його гріхи. Особисту сторінку чоловіка одразу ж заповнили люди, які вважали за необхідне посварити його та облити брудом.

Екс-дружина Остапчука зізналася, що має забезпечувати дітей самостійно
Дружина Остапчука розповіла про шлюбний контракт

Ба більше, розповідь Володимира та його колишньої дружини про те що сталося, суттєво відрізняються. Але факт залишається фактом, він фінансово підтримує своїх дітей, хоча бачить їх рідко.

Дружина Остапчука розповіла про шлюбний контракт

Дружина Володимира Остапчука винесла сімейні проблеми на публіку
Дружина Остапчука розповіла про шлюбний контракт

Видання Life повідомляє, що юрист якось відповіла на питання на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, чи підписувала вона шлюбний контракт зі своїм чоловіком. Виявляється, досвід її коханого у розлучені запевнив її у тому, що він гідний довіри.

“Поки що не підписували. Але розмови про фінансовий розподіл були, тому що чоловік має другий шлюб і має свої моменти. Це завжди складніше. Але ми начебто домовилися. А взагалі, я бачу, як Вова розлучався з першою дружиною, тому я вірю у його порядність”, – відповіла Христина.

Нагадуємо, що у Володимира Остапчука залишилося двоє дітей від першого шлюбу. Тим не менш, зараз зірка планує поповнення у своїй новій родині, а також ремонтує будинок у передмісті. Пара обрала один з найелітніших районів для проживання з дітлахами. Кімнати для Емілії та Евіона також готуються.

Схожі статті