33-річна Ілона Гвоздьова осоромила продюсерів “Танців з зірками”: “За перемогу вручили кубок і запас шоколадок”

Відома українська хореографиня та переможниця шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова дорікнула продюсерам за призи для переможців проєкту.

Ілона Гвоздьова брала участь у “Танцях з зірками” чотири сезони поспіль, а в парі з Ігорем Ласточкіним їй вдалося здобути перемогу. Фанати сподівалися знову побачити улюблену танцюристку на головному паркеті країни, однак вони повідомила, що остаточно покинула проєкт, оскільки зрозуміла, що здатна на більше. До речі, її колега Олена Шоптенко раніше теж прийняла рішення поставити крапку на своїй участі як танцюристки в парі.

Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова розповіла про бідні подарунки переможцям Танців з зірками

Як Ілона і мріяла, їй запропонували роль хореографа-постановника на грузинських “Танцях з зірками”. Звісно, таку можливість Гвоздьова не могла впустити, тож останні кілька тижнів вона знаходиться в Тбілісі. Знаменитість перебуває у відрядженні без дітей, за якими дуже сумує, але при цьому вона має змогу особисто порівняти рівень організації шоу в Україні та Грузії.

Так, за словами Ілони, для переможців грузинської версії організатори підготували дуже цінні призи:

“За перше місце – квартира, за друге – автомобіль, а за третє – гроші. А в цей час у нас в Україні за перемогу вручили кубок і річний запас шоколадок. Прикро за наших танцюристів”, – резюмувала хореографиня.

Ілона Гвоздьова осоромила продюсерів українських Танців з зірками
Ілона Гвоздьова осоромила продюсерів українських Танців з зірками

Крім того, в Грузії спонсори вручають всім учасникам сертифікати, путівки в Європу і гроші, а в Україні хоча б якісь призи отримують лише переможці.

Це дійсно так – у сезоні 2021 року Артур Логай і Анна Кареліна теж отримали кубок і цукерки, тоді як пари, що зайняли 2 та 3 місце (Ольга Харлан і Дмитро Дікусар, Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук) отримали лише оплески глядачів.

Схожі статті