24-річна дружина Романа Сасанчина стривожила новинами про самопочуття після подружньої сварки: “В очах темніє”

24-річна дружина переможця шоу "Голос країни" Романа Сасанчина знаходиться сама з крихітною донькою на руках, незважаючи на погане самопочуття.

У грудні 2021 року Роман Сасанчин одружився зі своєю нареченою Іванною, коли вона була вже на останньому місяці вагітності. Дід Мороз під ялиночку молодим приніс довгоочікувану дитину – у пари народилася дівчинка Елізабет. Для обох це первісток.

В соціальних мережах новоспечених батьків як підтримують, так і засуджують. Мовляв, співак ще дуже юний для батьківства – йому 19, скоро виповниться 20. Що цікаво, дружина Романа старша за нього на 4 роки, однак сама Іванна не вважає цю різницю у віці суттєвою та завжди стає на захист коханого. Для дівчини Сасанчин найтурботливіший чоловік і тато, хоч і без багаторічного досвіду.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про другу вагітність
Роман Сасанчин вперше став батьком

Втім, сварки й непорозуміння виникають навіть у них. Днями Іванна повідомила, що посварилася з Романом і не хоче його бачити. На додаток до цього вона погано почувається і тимчасово має самостійно поратися з новонародженою – Сасанчин не може доїхати додому з навчання. Про усі події зі свого життя обраниця співака розповідає у власному Інстаграм-блозі.

Дружина Романа Сасанчина погано почувається

Іванна не може збити температуру, Елізабет спокійно поводиться лише у неї на руках, але мамине молоко не хоче, через що у годуючої мами виникає застій:

“Я передати вже не можу, як я себе почуваю. Температуру нічого не збиває, вчора я ходила до жінки, вона мене масажувала і зцідила. Після того температура ще вища, а гулі в грудях більші, не розумію, через що це. Завтра буду ще шукати якусь людину, щоб подивилась мене, бо я не витримую. Температура 39,3, мене трясе, ламає, в очах темніє”.

Дружина Романа Сасанчина скаржиться на погане самопочуття з дитиною на руках
Дружина Романа Сасанчина скаржиться на погане самопочуття з дитиною на руках

Схожі статті