Як виглядає колишня теща переможця “Холостячки” Еллерта: Ксенія Мішина вперше показала свою молоду маму (ФОТО)

Відома українська акторка, екс-холостячка, переможниця шоу "Танці з зірками" та суддя "Україна має талант" Ксенія Мішина вперше показала свою маму, яка ледь не стала тещею Еллерта.

Ксенія Мішина народилася у Севастополі, де зараз живуть її улюблені батьки. Мама зірки часто буває в гостях у доньки в Києві, але цього разу вони помінялися місцями. Так, акторка разом зі своїм сином Платоном зібрала речі та вирушила додому, аби присвятити час рідним.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Син Ксенії Мішиної Платон

Як виглядає мама Ксенії Мішиної

Як активна користувачка соціальних мереж, Ксюша регулярно ділиться у стрічці новими фото і відео. Так фанатам і пощастило побачити, в кого вона видалася такою красунею – у себе в Інстаграмі Мішина показала свою маму Наталію.

Вона у неї надзвичайно гарна, зі світлим волоссям, об’ємною зачіскою і добрими очима. Ба більше, на опублікованому кадрі на обличчі жінки не знайти навіть маленької зморшки – молода не по роках.

Як виглядає мама Ксенії Мішиної
Як виглядає мама Ксенії Мішиної

До речі, саме вона довгий час виховувала онука Платона, поки Ксенія будувала кар’єру і шукала можливості перевезти сина до себе.

Чому мама Мішиної так і не стала тещею Еллерта

В першому сезоні романтичного реаліті-шоу “Холостячка” акторка у фіналі обрала сценариста студії “Квартал 95” Олександра Еллерта. Їхні стосунки протривали майже рік. Спочатку все було казково, закохані навіть публічно говорили про весілля, однак поступово бурхливі характери далися взнаки – пара то сходилася, то розходилася.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Як виглядає теща Еллерта

Зрештою після кількох спроб налагодити відносини Мішина вирішила остаточно завершити історію кохання з Еллертом та пішла від нього. Конкретну причину свого рішення Ксенія не розкриває, хоча не приховує – разом з Сашком була щаслива. Кинула вона його, все ще маючи почуття, але розуміючи, що з цього нічого не вийде.

Схожі статті