Колишня дружина Потапа Ірина Горова продемонструвала величезний вагітний живіт: до пологів залишилося недовго

Колишня дружина Потапа Ірина Горова опублікувала на особистій сторінці фото з вагітною подругою. Що відбувається у житті продюсерки, дізнайтеся в нашій статті.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова має широкий спектр інтересів, і не менш широке коло знайомих та друзів. Тому зовсім не дивно, що вона постійно оточена великою кількістю людей, відвідує різноманітні заходи і вечірки, і завжди є бажаною гостею в шоу-бізнесі.

Ірина Горова продемонструвала величезний вагітний живіт

8 років тому зірка офіційно стала вільною жінкою, адже розлучилася зі своїм другим чоловіком Олексієм Потапенко. Самостійно вона виховала двох дітей Андрія та Наталію, і є для них прикладом в усьому.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Колишня дружина Потапа Ірина Горова продемонструвала величезний вагітний живіт

Пов’язувати своє життя з ще одним чоловіком Ірина не поспішає, як і не думає про те, щоб завести ще одну дитину. І хоча інколи підписники намагаються помітити на її фотографіях ознаки вагітності, усі спроби виявляються марними. Тим не менш, нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія з подругою, яка вже знаходилася на останніх термінах. Знаменитість поквапилися привітати її з днем народження.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова продемонструвала величезний вагітний живіт

Варто відмітити, що і сама Ірина знаходячись поруч з вагітною була одягнена дуже вільний светр. Але навряд він про щось говорить.

Нагадуємо, що не так давно Ірина Горова давала ексклюзивне інтерв’ю Маші Єфросініній, в якому зізналася, що дуже любить свого колишнього чоловіка Олексій Потапенко і знаходиться з ним у прекрасних стосунках. Вона захоплюється його талантом, особистістю і взагалі вважає, що вона найкраща дружина, яка була в його житті.

Схожі статті