45-річна Олена Кравець показала свою доньку, яка з’їхала від неї у 15 років: маму не відрізнити від спадкоємиці

Відома українська гумористка Олена Кравець вийшла на червону доріжку разом зі своєю дорослою доньку, яка в 15 років з'їхала від батьків. Всі деталі в статті.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець не часто з’являється на світських заходах. Ще рідше можна побачити в інфополі її старшу доньку Марію, якій уже 18 років. Актриса прийшла в компанії доньки, що подорослішала, на презентацію серіалу “Дікі” від студії “Квартал”.

Олена Кравець показала свою доньку, яка з’їхала від неї у 15 років

Олена Кравець показала свою доньку, яка з’їхала від неї у 15 років

Про це стало відомо з публікації Олени Кравець на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. На фотографіях видно, наскільки з віком Маша стала схожа на знамениту матір. Не тільки зовнішністю, але й манерами та жестикуляцією.

Олена Кравець показала свою доньку, яка з’їхала від неї у 15 років. Скріншот особистої сторінки зірки

Цікаво, що дівчинка з’їхала від зіркових батьків у віці 15 років. У своєму інтерв’ю знаменитість зізналася, що до такого рішення вони прийшли через народження двійнят. Марія з’їхала до своєї подруги, в якої звільнилася квартира через переїзд батьків. Дівчина знаходилися під контролем цієї сім’ї. Також вони прийшли до цього рішення через те, що житло знаходилося близько до школи, у той час як квартира Олени була доволі далеко.

Олена Кравець показала свою доньку, яка з’їхала від неї у 15 років

Зірка аніскільки не шкодує про те, що сталося, адже Марія навчилася самостійності та відповідальності. Ба більше, вона запевняє, що це стало свого роду ліками від юнацького максималізму та підліткових проблем. Дівчина також не вважає, що рання сепарація їй якось нашкодила.

Схожі статті