Марічка Падалко похизувалася молодим обличчям та стильним образом із французьким беретом: “Пощастило чоловіку”

Телеведуча Марічка Падалко похизувалася новими фото у своєму особистому блозі. Зірка "ТСН" повстала перед прихильниками у красивому образі з французским беретом.

Марічка Падалко – одна із провідних зірок “Телевізійної служби новин”. Тендітна та симпатична ведуча завжди асоціювалася у прихильників із жіночністю та ніжністю. При цьому Марічка з’являється в елегантних нарядах виключно в кадрі. У реальному житті теледіва надає перевагу спортивному стилю та повній відсутності макіяжу.

Падалко завжди говорила, що вона не боїться старіти й не збирається звертатися до пластичних хірургів та користуватися уколами краси. При цьому Марічка регулярно займається спортом, строго слідкує за своїм харчуванням – саме це ведуча називає секретом своєї краси.

Марічка Падалко показала свою фігуру після новорічних свят
Марічка Падалко похизувалася новим іміджем

Однак іноді тендітна ведуча таки робить виключення для підписників свого особистого блогу. За її Інстаграмом слідкують понад 200 тисяч користувачів мережі – з ними зірка “Плюсів” поділилася новими фото, на яких вона позувала в елегантному наряді у французькому стилі з беретом.

Для фотосесії Падалко обрала вишуканий блакитний берет, зв’язаний в оригінальному стилі. Цікаво, що головний убір ідеально пасує до манікюру зірки. Основу образу склав чорний брючний костюм, який разом із аксесуарами заграв надзвичайно жіночно та привабливо. Головною родзинкою “луку” став букет різнокольорових тюльпанів.

Прихильники Марічки залишилися у захваті від кадрів і залишили їй безліч компліментів:

  • “Пощастило чоловікові! Така молода й красива”;
  • “Вау…фотка супер, а дівчина! Я закохався”;
  • “Марічка! Ваша краса така вишукана! Ви нагадуєте на цьому фото Жаклін Кеннеді! Дуже красиво, елегантно і в той же час просто”;
  • “Неможливо відірвати очей!”, – пишуть підписники ведучої.

Схожі статті