36-річна Злата Огнєвіч повернулася з відпустки та розповіла про курортний роман: Андрій Задворний в минулому

Відома українська співачка та головна героїня 2 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч після повернення з відпустки розповіла про курортний роман.

Злата Огнєвіч пішла на “Холостячку” заради кохання, яке їй зустріти вдалося, однак зрештою воно розбило співачці серце. Переможцем проєкту став бізнесмен Андрій Задворний, і більшість глядачів були здивовані вибором зірки, адже він єдиний з фіналістів не давав Златі жодних надій на серйозне спільне майбутнє. Вже через півтора місяці стосунків чоловік пішов від артистки зі словами, що його закоханість у кохання не переросла, як мало б бути.

Що відомо про переможця Холостячки-2 Андрія Задворного
Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч

В пост-шоу Огнєвіч зізналася – коли почула це від Андрія, по її серцю немов проїхалися бульдозером. Пережити болісне розставання Холостячці допомогла підтримка рідної сестри і екс-учасника реаліті Максима Тарапати, який підставив їй своє надійне плече, незважаючи на те, що Злата раніше розбила йому серце.

Фанати сподіваються, що пара рано чи пізно зійдеться, хоча самі вони запевняють – тільки дружать.

Максим Тарапата і Злата Огнєвіч спілкуються після фіналу Холостячки
Максим Тарапата і Злата Огнєвіч спілкуються після фіналу Холостячки

Курортний роман Злати Огнєвіч

Від проблем в особистому житті Огнєвіч втекла екзотичний Занзібар. Ще кілька місяців тому зірка сподівалася, що відпочиватиме на курорті з коханим, однак цьому збутися не судилося, тож до Африки вона вирушила сама. Одними пляжами Злата не обмежилася. Також артистка провела незабутній час на справжньому сафарі, і тільки після повернення додому вона вирішила відповісти на питання шанувальників.

Злата Огнєвіч після повернення з відпустки розповіла про курортний роман
Злата Огнєвіч після повернення з відпустки розповіла про курортний роман

Так, в Інстаграмі у Огнєвіч поцікавилися, чи мала вона колись курортні романи. Колишня обраниця Задворного була з фоловерами чесною:

“Так! І такий роман переріс у стосунки довжиною більше трьох років”.

Злата Огнєвіч після розставання з Задворним розповіла про курортний роман
Злата Огнєвіч після розставання з Задворним розповіла про курортний роман

Особистість чоловіка, про якого йдеться, Злата не розсекретила, але до своєї відповіді вона додала власне фото в яскравому рожевому купальнику, що вдало підкреслив її засмагу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.