Історія кохання Аліни Гросу та Романа Полянського добігає кінця: 38-річний актор повідомив сумну новину

Аліна Гросу та Роман Полянський об'явили, що історія їхнього кохання у фільмі добігає кінця, як власне і виробництво кінострічки. Усі деталі дізнайтеся у нашій статті.

Про стосунки 38-річного Романа Полянського та 26-річної Аліни Гросу, яка не так давно розлучилася, стало відомо минулого року. Пара тривалий час приховувала зірковий роман, але чутки дали про себе знати і співачка вирішила зізнатися у тому, що щаслива з іншим.

Подейкують, що іскра між артистами зародилася ще тоді, коли Гросу була заміжньою. Але доказів цьому немає. Тісне співробітництво та дружба переросла в кохання, а кохання дало ще більше спільних проєктів.

Так, вже декілька місяців Гросу брала участь у зйомках фільму, де вони з Полянським виконували ролі подружжя.

Історія кохання Аліни Гросу та Романа Полянського добігає кінця

Обидві знаменитості активно ділилися кадрами зі зйомок, і ось настав їхній фінал. Днями Аліна Гросу опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новину про завершення знімального процесу. У кадрі постав Роман, який показав усіх членів команди. Фільм піде далі у виробництво, але любовна кіно-історія Аліни та її коханого завершилася.

Нагадуємо, що два роки тому Аліна Гросу розлучилася зі своїм першим чоловіком Олександром Комковим. Молодий обранець зірки став ініціатором розставання, попросивши у співачки перерви. Чоловік зібрав свої валізи та рушив до іншої жінки, яка була набагато старша та заможніша за нього. Втім, з якихось причин в них не склалося, і Олександр планував повернутися до артистки, яка його назад не впустила. Що зараз відбувається з чоловіком достовірно невідомо, спілкування з Гросу вони не підтримують, але слідкують одне за одним в соціальних мережах.

Схожі статті