34-річна Леся Нікітюк показала обох батьків: мама ведучої окропила доньку святою водою – оберіг від Притули?

34-річна українська телеведуча Леся Нікітюк на свято Водохреща повернулася до батьків додому, які зустріли її дуже тепло – мама окропила святою водою, а тато пригостив чаркою.

Леся Нікітюк – обличчя Нового каналу. Разом з Сергієм Притулою вона веде одне з найрейтинговіших розважальних шоу українського телебачення “Хто зверху?”. Крім того, є у неї і окремі проєкти. А за життям зірки поза знімальним майданчиком можна спостерігати у соціальних мережах, адже її цілком можна назвати блогеркою.

На Інстаграм Лесі Нікітюк підписані вже майже 4 мільйони фоловерів, з якими вона підтримує зв’язок щодня. Цього разу в своїх сторіз знаменитість показала, як провідала батьків на свято Водохреща вдома у Хмельницькому.

Сергій Притула і Леся Нікітюк
Сергій Притула і Леся Нікітюк

Так, на порозі Лесю зустріла мама Кет, яка щедро окромила зіркову доньку святою водою зі словами:

“Хай свята водичка змиє все. Щоб ти була здорова, щаслива, багата”.

Мама Леся Нікітюк окропила її святою водою з порогу
Мама Леся Нікітюк окропила її святою водою з порогу

Після мами Нікітюк поніжилася з Рафіком – своїм улюбленим песиком, за яким тимчасово доглядають батьки. А потім ведуча повідомила, що планує зайнятися навчанням, однак тато Іван втрутився у плани Лесі та підніс їй пляшку міцненького еліксир:

– Папа, я вчитися збираюсь.

– Ще ніколи не пізно вчитися.

– Ну давай за учобу, – підсумувала Нікітюк зі сміхом, не відмовивши татові.

Як виглядає тато Лесі Нікітюк
Як виглядає тато Лесі Нікітюк

Батьки Лесі, Катерина Петровна та Іван Іванович, робітники “Укрелектроапарату”. Вони завжди вірили в доньку, завдяки чому тепер вона – одна з найвпізнаваніших зірок українського телебачення. На пенсію Нікітюк подарувала мамі з татом будинок – це була її велика мрія.

Схожі статті