Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан і Михайло Заливако нарешті няньчать дитину: у пари чарівна дівчинка Стелла

Після фіналу "Холостяка-11" Анна Богдан і Михайло Заливако продовжили будувати стосунки, які вже вийшли на новий рівень – пара няньчиться з дитиною.

За історією кохання Анни Богдан і Михайла Заливака захоплено спостерігала вся країна, адже вони стали героями романтичного реаліті-шоу “Холостяк”. Аня не була фавориткою глядачів, які бачили на місці переможниці її головну конкурентку Юлю Зайку, але серце бізнесмена зробило інший вибір. Чоловіка не відштовхнуло те, що за плечима обраниці вже є один невдалий шлюб з екс-головою Офісу Президента Андрія Богдана. Він зібрався будувати власну історію з дівчиною, в якій немає місця колишнім.

Одразу після завершення проєкту закохані з’їхалися, причому заради цього Заливако навіть переїхав з Харкова в Київ. Пара багато подорожує, регулярно проводить разом час і ділиться новинами зі своїми фанатами у соцмережах.

Анна Богдан у розкішній сукні та екс-холостяк Михайло Заливако в костюмі схвилювали мережу новиною
Анна Богдан і Михайло Заливако стали батьками

Одне з питань, яке Ані та Михайлу ставлять найчастіше – коли весілля. Молоді люди не приховують – майбутнє бачать спільним, але під вінець не поспішають – всьому свій час. Втім, в ролі батьків вони себе вже відчули.

Так, нещодавно на сторінках Богдан і Заливако в Інстаграмі з’явилися кадри з маленькою дівчинкою на ім’я Стелла, для якої вони стали няньками.

“Ми сьогодні няньки за викликом”, – пояснив Міша.

Михайло Заливако і Анна Богдан няньчать дівчинку Стеллу
Михайло Заливако і Анна Богдан няньчать дівчинку Стеллу

Схоже, пара прийшла на поміч друзям, які попросили їх посидіти з дитиною. Варто зауважити, що герої “Холостяка-11” чудово поладнали з дівчатком, адже Стелла була дуже активною, зовсім не соромилася та провела час з новими няньками чудово. Михайло навіть дозволив дитині зробити йому макіяж.

Михайло Заливако і Анна Богдан няньчать дитину
Михайло Заливако і Анна Богдан няньчать дитину

Схожі статті