Вся правда про роман Сергія Притули і Катерини Варнави: екс-наречених розлучила відстань та життєві обставини

На рахунку Сергія Притули було багато красунь-співведучих, а з деякими йому навіть приписували романтичні стосунки. Катерина Варнава – одна з таких.

Сергій Притула і Катерина Варнава познайомилися на зйомках розважального шоу “Хто зверху?” на Новому каналі. Можна сказати, їх звела Ольга Фреймут, яка перед стартом зйомок нового чезону проєкту несподівано перейшла на 1+1. Саме тоді між шоуменом і ревізоркою пробігла чорна кішка.

На той момент добігав кінця контракт Фреймут з Новим каналом, тож ведуча обирала найвигідніші для себе умови роботи та розглядала варіант переходу на “плюси”.

Чому Сергій Притула розсварився з Ольгою Фреймут
Чому Сергій Притула розсварився з Ольгою Фреймут

Запропоновані там умови співпраці були більш привабливими для Ольги, тож зрештою вона підписала контракт з 1+1, але, як запевняє Притула, за три дні до цього особисто пообіцяла йому, що не піде до конкурентів:

“Я конкретно відчув, що мене кинули. Я дуже розізлився, тому що ми зупинили підготовку до виробництва чергового циклу “Хто зверху?”, були вимушені взяти паузу, кілька місяців проводили кастинги. Це було дуже важко, тому що 70% знаменитостей, яким ми запропонували прийти на кастинг, відмовились тільки тому, що ніхто не хотів порівнянь з Ольгою”, – розповідав Сергій в інтерв’ю Роману Скрипіну.

Після довгих пошуків канал знайшов гідну заміну Фреймут – зірку шоу “Comedy Woman” Катерину Варнаву. У них з Притулою склався чудовий тандем, який зрештою призвів до появи чуток про роман. Зірки його не коментували, але точно відомо одне – вони разом стали нареченими. Звісно, для кадру, нічого спільного з реальним життям ця подія не має.

Сергію Притулі приписували роман з Катериною Варнавою
Сергію Притулі приписували роман з Катериною Варнавою

Так, для одного з конкурсів Сергій і Катя вдавали закохану пару, яка ось-ось має одружитися. Не можна не відзначити, що смокінг Притули дуже пасує до весільної сукні Варнави.

Що відомо про роман Катерини Варнави та Сергія Притули
Що відомо про роман Катерини Варнави та Сергія Притули

Здавалося, цю ідеальну пару ніщо не розлучить, проте у 2017 році Катерині заборонили в’їзд до України через гастролі в Криму. Сергій знову залишився один та не приховував – сумує за колегою і йому шкода, що так вийшло, але закон є закон. Зараз місце Варнави займає гуморна Леся Нікітюк.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.