Що відомо про таємне весілля 36-річної Тіни Кароль: без гостей, весільної сукні, але разом з коханим чоловіком

10 років тому Тіна Кароль вийшла заміж і зробила це абсолютно таємно за кордоном. Втім, погуляти на весіллі родичам поп-діви таки вдалося, але пізніше.

Перед тим, як стати українською поп-дівою Тіна Кароль була вічно усміхненою молодою дівчиною, яка знайшла своє щастя в обіймах маловідомого продюсера Євгена Огіра.

Тіна Кароль розповіла, чому змінила ім'я на псевдонім
Що відомо про таємне весілля Тіни Кароль

Уся Україна пам’ятає її весілля в Києві, але не кожен знає, що насправді вона вийшла заміж таємно, незадовго до офіційного торжества.

Церемонія відбулася на Мальдівах, без гостей, без весільної сукні, але в обіймах найдорожчого чоловіка на світі. Артистка надягла легку сукню і в оточенні тропічних квітів стала офіційною дружиною Євгена.

Яким було таємне весілля Тіни Кароль

Що відомо про таємне весілля Тіни Кароль та Євгена Огіра

Варто відмітити, що Тіна Кароль неодноразово говорила, нібито насправді не вважає розпис важливим. Для неї має вагу лише вінчання, яке відбулося в Україні, в оточенні рідних, друзів, з професійною відеозйомкою та прикутими поглядами киян.

Що відомо про таємне весілля Тіни Кароль та Євгена Огіра

Тим не менш, про важливий етап, що відбувся на курорті мало хто знав. Цікаво також і те, що вона не змінила своїх поглядів. У свіжому інтерв’ю Кароль питали, про можливість другого заміжжя і вона зізналася, що навіть якщо воно відбудеться, то цілком таємно.

В той раз вони покликала фотографа, тому світлини таки потрапили на обкладинки журналів і в мережу. Шанувальники творчості артистки мали можливість насолодитися особистим святом, яке через певний відрізок часу співачка розділила з іншими. А вже незабаром артистка завагітніла, і привела на цей світ маленького хлопчика Веніаміна.

Схожі статті