Як виглядає квартира онучки Софії Ротару за 25 мільйонів, на яку вона проміняла будинок бабусі в Конча-Заспі

Як відомо, онучка Софія Михайлівна Ротару Соня — єдина із сім'ї, хто покинув кордони України і живе у США. Дівчина активно розвиває модельну кар'єру у Нью-Йорку.

Соня Євдокименко швидко виросла і не встигли фанати Софії Михайлівни звикнути до маленької принцеси, як вона переросла у розкішну модель. Дівчина отримала блискучу освіту у Великобританії, вільно володіє англійською та французькою, дбає про свою репутацію та спілкується зі своїми підписниками, наче справжня леді.

Їй одразу вдалося підкорити серця фанатів сімейства, які активно слідкують за її життям у соціальних мережах. Саме там дівчина і засвітила інтер’єр апартаментів, у яких вона проживає разом зі своїм обранцем Денисом Жадановим.

Як виглядає квартира онучки Софії Ротару за 25 мільйонів

Кому належать елітні апартаменти, достовірно невідомо. Цілком імовірно, що бізнесмен міг собі дозволити придбання квартири в Сохо. Втім, вирогідність того, що він орендує житло для себе та Соні більша. Варто відмітити, що такі квартири коштують від 600 тисяч доларів до мільйону. Якщо переводити гривні, то сума буде сягати 25-30 мільйонів гривень. Оренда ж може обійтися дешевше: від 3 тисяч до 10 тисяч доларів у місяць.

До речі, приміщення доволі просторе, тобто обходиться парі недешево навіть його утримання.

Тим часом родина Соні Євдокименко проживає разом з Софією Михайлівною у маєтку в Конча-Заспі. Величезний будинок має цілодобово охорону з квадракоптерами, декілька поверхів, басейн власний ліс і сад. Руслан Євдокименко повернувся туди з дружиною та сином не так давно. Раніше пара проживала у Лондоні, так як Анатолій отримував освіту у лондонському університеті. Це вперше за багато років сім’я знову разом і надовго.

Схожі статті