“Холостячка-3”: Григорій Решетнік може обрати Лесю Нікітюк наступною героїнею проєкту – ведуча заінтригована

Популярну ведучу Лесю Нікітюк фанати вже давно мріють видати заміж. Невже бажання тисяч українців виконає Григорій Решетнік?

Лесі Нікітюк – 34, і вона не заміжня. Себе зірка вважає людиною сімейною та хоче багато діток. У неї були і стосунки, але всі вони не скінчилися весіллям. Всі сили сконцентрувала знаменитість у кар’єрному руслі.
Артистка не раз говорила, що її запрошують на шоу “Холостячка”. Та попри вмовляння фанатів, вона не хотіла йти на проєкт.

В одному з інтерв’ю Каті Осадчій вона розповіла, що просто не уявляє, яких кавалерів можуть їй підібрати редактори, аби вона виглядала гармонійно поруч з ними.
Ведуча звертає увагу, що її модельний високий зріст часто збентежує потенційних обранців. Нагадаємо, що зріст зірки – 1 метр 80 сантиметрів.

Та врешті-решт стало відомо, що ведуча таки була на перемовинах з Григорієм Решетніком.
Зустріч відбулася онлайн, а сама Леся поділилася її результатами на своїй сторінці в Інстаграмі.

У кадрі популярна білявка щиро посміхається, що дає надію на те, що вона таки може стати наступною Холостячкою на телеканалі СТБ.

“Вечірній зум з приводу участі у шоу “Холостячка”, – написано у сторіз Лесі.

“Холостячка-3”: Григорій Решетнік може обрати Лесю Нікітюк

Нагадаємо, що першою героїнею проєкту про кохання стала Ксенія Мішина. Вона знайшла своє щастя разом з Олександром Еллертом. Втім, у липні минулого року стало відомо, що пара розбіглася. Актора і досі не має великого бажання говорити на цю тему. Злата Огнєвіч була у другому сезоні проєкту “Холостячка”. Вона, хоч і знайшла обранця, але довго протриматися з ним у стосунках не змогла. Цікаво, чи наважиться Леся Нікітюк таки випробувати долю та стати наступною зіркою реаліті?

Схожі статті