Екс-учасник Холостячки-2 Макс Тарапата отримав пропозицію руки та серця не від Злати Огнєвіч: “Докотилися”

Учасник 2 сезону найромантичнішого шоу країни "Холостячка" Макс Тарапата підкорити серце Злати Огнєвіч не зміг, але вже отримав пропозицію руки та серця від іншої дівчини.

Бізнесмен Максим Тарапата був одним з головних фаворитів глядачів реаліті, адже він усіляко демонстрував Златі Огнєвіч своє кохання та показав, що готовий навіть створити з нею сім’ю. Втім, для щастя співачці цього виявилося недостатньо. Навіть рідних вона не послухала, які теж були приємно здивовані знайомством з Максом. Саме після цього зірка залишила чоловіка без бутоньєрки.

Свій вибір вона пояснила тим, що не готова відповісти Тарапаті стовідсотковою взаємністю, обравши у фіналі Андрія Задворного. Лише йому Злата зізналася в коханні, але через півтора місяці зрозуміла, що помилилася – переможець Холостячки-2 кинув Огнєвіч зі словами, що його почуття зникли.

Стало відомо, чи залишилися разом Холостячка Злата Огнєвіч і Андрій Задворний
Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч

Розрив виявився надзвичайно болісним для артистки. Тоді її дуже підтримав Тарапата. Вони разом багато гуляли, пили каву, відвідували світські заходи вдвох. Це дало надію фанатам на те, що пара зійдеться, хоча самі вони запевняють – просто добре дружать, а останнім часом своє спілкування звели до переписок.

Максим Тарапата і Злата Огнєвіч спілкуються після фіналу Холостячки
Максим Тарапата і Злата Огнєвіч спілкуються після фіналу Холостячки

Макс Тарапата отримав пропозицію руки та серця

Після участі в реаліті чоловіка стали запрошувати на різні інтерв’ю і розважальні YouTube-шоу. На одному з них Максим познайомився з блогеркою Інною Скиданюк, яка, схоже, дуже його вподобала. Так, в мережі з’явилося фото, де Інна стала перед Тарапатою на коліно з обручкою, а на його обличчі читається неабияке здивування від пропозиції руки та серця.

Коментатори дискутують:

  • “Максе, це не у вашому стилі! Ви ще не докотилися до того, щоб дівки вас принижували. Ви справжній і розумний!”;
  • “Вона тобі не пара”;
  • “Це що, пропозиція?”;
  • “Дуже дивне фото, точніше – інструкція. Як не повинна вести себе істинна дівчина!”.
Максу Тарапаті зробила пропозицію руки та серця не Злата Огнєвіч
Максу Тарапаті зробила пропозицію руки та серця не Злата Огнєвіч

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.