Чи вміє співати Ігор Кондратюк: прискіпливий та суворий продюсер продемонстрував свій вокальний талант (ВІДЕО)

Ігор Кондратюк - один зі найпопулярніших продюсерів в українському шоу-бізнесі. Він з легкістю розпізнає вокальні таланти, однак як співає сам Ігор почути практично нереально.

Ігоря Кондратюка можна назвати одним із найвідоміших продюсерів на вітчизняній естраді. Якщо зазвичай слухачі знають імена, в основному, саме артистів і гуртів, а людей, які стоять за ними – досить рідко, то прізвище Кондратюка часом знаменитіше, ніж імена його підопічних.

Ігор працював з такими виконавцями як Аіда Ніколайчук, Марія Рак, Олег Кензов, Наталя Валевська, Костянтин Бочаров, зараз відомий як співак MELOVIN, Еліна Іващенко, але, напевно, найвідомішим підопічним продюсера залишається Віталій Козловський.

Ігор Кондратюк з Аідою Ніколайчук
Ігор Кондратюк з Аідою Ніколайчук

Однак справжню славу Кондратюку принесли талант-шоу на різних телеканалах. Він сидів у суддівських кріслах на “Х-факторі” та “Україна має талант”. Саме під час зйомок він познайомився з більшістю артистів, з якими продовжив роботу після зйомок.

Безспірно головною роботою Ігоря Васильовича залишається проєкт “Караоке на Майдані”, який транслювався на українському телебаченні з 1999 по 2019 рік. Кондратюк за декілька секунд у прямому ефірі визначав вокалістів з ідеальним голосом та слухом і практично завжди знаходив реальний талант, який далі змагався за головні призи програми.

Караоке на Майдані
Караоке на Майдані

При цьому ніхто жодного разу не чув, як співає сам продюсер, який зажив слави вимогливого та прискіпливого судді талан-шоу. Свій вокальний талант Ігор продемонстрував лише один раз – під час зйомок “Х-фактору”. Для глядачів та колег він виконав наживо вступну пісню з проєкту “Караоке на Майдані”.

Ось що пишуть коментатори про його спів:

  • “Чудово! Тільки йому низько, треба було трохи вище. Люблю Кондратюка, добрий, кумедний і взагалі крутий чувак з крутим почуттям гумору!”;
  • “А у нього слух! Співає хоч і не супер, але мене реально зачепив голосочок такий кайфовий! реально! головне у нього слух є”.

Схожі статті