Як виглядала Ольга Сумська у день свого весілля: архівні кадри щасливої нареченої і Віталія Борисюка заворожують

Ольга Сумська та Віталій Борисюк - одна із найміцніших пар в українському шоу-бізнесі. Актори живуть разом вже понад 25 років, але все ще кохають один одного, як на початку відносин. Щоб побачити, як подружжя виглядало у день весілля - читайте далі.

Особисте життя української акторки Ольги Сумської видалося не менш яскравим, ніж кінокартини, в яких вона знімалася. Вперше артистка вийшла заміж у досить молодому віці за колегу по цеху Євгена Паперного, його вона подарувала старшу доньку Антоніну. Однак цей шлюб тривав усього чотири роки – Ольга захопилася новим чоловіком, заради якого й покинула Паперного.

Розставання з першим обранцем була яскравим, наповненим скандалів, конфліктів та гучних з’ясувань стосунків. Віталій Борисюк, нове кохання Сумської, несамовито добивався її уваги та прихильності. Він навіть приходив до квартири, де жило молоде подружжя та вимагав у Євгена відпустити Ольгу.

Ольга Сумська з Євгеном Паперним та Віталієм Борисюком
Ольга Сумська з Євгеном Паперним та Віталієм Борисюком

“Він (Борисюк) наполегливо порекомендував Євгену поступитися, і відійти в сторону. І тут Женя бере сокиру і кричить: “Порубаю”. Це було пекло. Потім всі ці з’ясування стосунків у театрі… Пристрасті кипіли на двісті градусів”, – розповідала Сумська про з’ясування своїх стосунків.

Врешті-решт своє серце вона віддала саме Віталію, з яким одружилася у 1996 році, а ще через 6 років у них народилася спільна донька Анна. На своє друге весілля Ольга одягла доволі незвичну сукню – коротку та з широким комірцем.

Як виглядала Ольга Сумська у день свого весілля
Як виглядала Ольга Сумська у день свого весілля

У мережі й сьогодні можна зустріти чимало кадрів з церемонії Сумської та Борисюка. На спільних фото помітна мама Ольги – Анна Іванівна Сумська – її старша сестра Наталя з чоловіком Анатолієм Хостікоєвим та племінниця Дарина.

Як виглядала Ольга Сумська у день свого весілля
Як виглядала Ольга Сумська у день свого весілля

Коментатори уподобали незвичний для весілля образ Ольги та залишили їй безліч компліментів:

  • “Красунчики неймовірні”;
  • “Вау яке стильне весільне плаття! І зараз актуально! Зі святом вашу прекрасну сім’ю!”;
  • “Яка чарівна та гарна пара”, – пишуть у мережі.

Схожі статті