34-річна Настя Каменських і 40-річний Потап з щастям в очах поділилися очевидною новиною: “Побачили дві смужки”

Потап та Настя Каменських потішили своїх підписників новим кадром, який не усі розцінили, як звичайну фотографію. Що відбувається у зірковій родині?

Настя Каменських та Потап — пара довше, ніж їхні фанати можуть собі уявити. Коли зірки були готові розповісти усьому світу про те, що вони є подружжям, вони ним були вже тривалий час. Як згодом зізнався Потап, насправді вони одружилися не в київському лісі, а у Лас-Вегасі. Весілля ж яке вони показали підписникам було лише річницею, яку вони святкують таким чином кожного року.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Настя Каменських і Потап з щастям в очах поділилися очевидною новиною

Фанати пари вважають, що для неї вже настав час, коли логічно було-б завести дітей. Однак, щаслива новина все ніяк не лунає з вуст музикантів.

Настя Каменських і Потап з щастям в очах поділилися очевидною новиною

Навіть Юрій Горбунов з Катериною Осадчою, які живуть по сусідству з зірковою родиною, жартують, що ті постійно працюють над поповненням в родині. Втім, є висока вигідність, що Настя Каменських вже виношує дитину. Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, яку артистка дописала вельми дивним чином. Співачка заявила про щастя в очах і очевидні речі, які одразу ж були розцінені як новина про вагітність.

Настя Каменських і Потап з щастям в очах поділилися очевидною новиною

Звісно, на запитання підписників про цікаве положення вона відповідати не наважилася.

Настя Каменських і Потап з щастям в очах поділилися очевидною новиною. Скріншот коментарів під публікацією співачка

Тим паче, що вона звикла до цього і можливо взагалі навіть не помічає цікавості користувачів стосовно поповнення у сім’ї Потапенко.

Схожі статті