19-річний Роман Сасанчин та його дружина Іванна хрестили доньку: у маленької Елізабет з’явився ангел-хранитель

Переможець вокального талант-шоу "Голос країни" Роман Сасанчин і його дружина Іванна хрестили свою донечку Елізабет та показали фото зі свята.

30 грудня 2021-го Іванна Сасанчин народила дівчинку, яку молоді батьки назвали гарним ім’ям Елізабет. Для пари донечка хоч і не зовсім запланована, але дуже бажана. Насправді з дітьми закохані поспішати не збиралися, до того ж лікар попереджав Іванку, що через певні проблеми з гормональним фоном на зачаття можуть піти роки.

Саме тому, коли проявилися заповітні дві смужки, молоді люди не мали жодних сумнівів – народжуватимуть.

Роман Сасанчин показав вагітний живіт своєї дружини за тиждень до пологів
Роман Сасанчин з дружиною хрестили свою доньку Елізабет

Зараз родина Сасанчиних живе на Тернопільщині, а не у Києві, де Роман виграв квартиру. Там триває ремонт, тож перебратися до столиці вони планують, коли Елізабет трохи підросте. Варто зауважити, що для подружжя донечка – перша в житті дитина. Особливого досвіду батьківства у них немає, але і допомоги вони ні в кого не просять.

У себе в Інстаграмі Іванна показує, як іноді буває важко поратися з дитиною. Особливо, коли чоловіка немає вдома по роботі. При цьому вони розраховують тільки на власні сили. Дружина Сасанчина переконана, що бабусі й дідусі не зобов’язані сидіти з онуками, а свою дівчинку вони з Романом народжували для себе, тому і ростять її самостійно.

19-річний переможець Голосу країни Роман Сасанчин хрестив новонароджену доньку
19-річний переможець Голосу країни Роман Сасанчин похрестив новонароджену доньку

Роман Сасанчин з дружиною похрестили доньку

27 січня для новоспечених батьків надважливий день – хрестини Елізабет. Іванна, як активна користувачка соцмереж, поділилася з підписниками радісними моментами та показала кадри з обряду.

Роман та Іванна Сасанчин похрестили новонароджену доньку
Роман та Іванна Сасанчин похрестили новонароджену доньку
Роман та Іванна Сасанчин похрестили новонароджену доньку
Роман та Іванна Сасанчин похрестили новонароджену доньку

Усі присутні заради такої події ошатно вбралися та оточили малятко своєю увагою. Вочевидь, дівчинка знаходиться в добрих руках, адже тепер у неї є свій ангел-хранитель.

Схожі статті