Зіркові татусі-одинаки, які непогано справляються з роллю мами: Володимир Кличко, Олександр Пономарьов та інші

Татусі-одинаки зустрічають набагато рідше, ніж мами. Проте чоловіків, які замінили дітям обох батьків можна знайти й серед представників шоу-бізнесу - саме про них читайте далі.

Володимир Кличко

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі
Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі з донькою

Боксер Володимир Кличко, який прославив Україну на увесь світ, мав безліч романів у своїй біографії. Спортсмен зустрічався з видатними моделями з різних країн, телеведучими, співачками та іншими красунями. Проте жінка, яка дійсно змінила його життя, – американська актриса Хайден Панеттьєрі. У 2014 вона народила Кличку дочку Кайю-Євдокію. Через 4 роки батьки дівчинки розлучилися, і Володимир переїхав разом з нею до Києва. Зараз боксер самостійно виховує доньку, йому допомагають батьки. Мама Кайі час від часу навідує її в Україні.

Дмитро Шепелєв

Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв з Платоном
Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв з Платоном

Телеведучий Дмитро Шепелєв став татом у 2013 році – сина Платона йому подарувала кохана жінка, співачка Жанна Фріске. Під час вагітності артистка дізналася страшну новину про своє здоров’я – вона захворіла на онкологію. Жанні вдалося виносити та народити здорового хлопчика, однак хвороба продовжувала прогресувати і в 2015-му улюблениця мільйонів пішла із життя. Вихованням Платона повноцінно зайнявся Дмитро.

Василь Вірастюк

Василь Вірастюк з покійною дружиною та сином
Василь Вірастюк з покійною дружиною та сином

Зараз володар титулу найсильнішої людини в світі Василь Вірастюк – щасливий тато та сім’янин. Це другий шлюб спортсмена, а ось про першу дружину він і досі згадує з сумом. Її звали Іриною – вона трагічно загинула в 2006 році, жінку накрило сніговою лавиною на гірському курорті. У пари народився сина Адам, якому на момент смерті матері було всього три роки, його зірковий тато повністю зайнявся його вихованням.

Олександр Пономарьов

Дочка Олександра Пономарьова Євгенія
Дочка Олександра Пономарьова Євгенія

Олександр Пономарьов після розлучення з першою дружиною – продюсеркою Оленою Мозговою – взявся за виховання своєї старшої дочки Євгенії. Артист зізнавався, що самостійно чоловікові ростити дівчинку – завдання не просте, проте він намагався бути для Жені не просто татом, а й хорошим другом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.